Mit tettetek volna a helyemben (bővebben lent)?
Szóval a bunkó kategóriából való. Az nehéz ügy.
Bár az autó ügyre van megoldás. Szórj ki egy zacskó jancsiszöget, vagy hasonlót.
Azt hittem ennél komolyabb gondok vannak! Jövés-menés?Autó?
Tudod ha én lennék a szomszédod,és nekem azért panaszkodnál,hogy "Bocsika,de túl sokat mászkáltok egész nap,és ne csapkodjátok az autó ajtaját mert nagyon idegesítő...hát lehet,hogy kiakadnék!Ezek olyan dolgok amit mi már észre se veszünk...Hisz akkor mindenki hangoskodik,mert senki nem lábujjhegyen jár! Azt,hogy az autó ajtaja állandóan becsapódik?Ez is olyan,hogy bizony még nálam is előfordul,hogy csak be szeretném csukni,de kicsit nagyobb erővel csapom be..Tudatosan kell erre figyelni(bár én figyelek erre,de előfordulnak nálam is ilyen esetek)Én mondjuk féltem a kocsit,mert nem akarom hamar a szervizbe vinni,de a szomszédodat mivel jól élnek ilyen apróság nem fogja érdekelni,és természetes neki az,hogy ha kiszáll csak becsapja...Jövés-menés? Ez miért baj?Lehet,hogy ennyi dolguk van,vagy egyszerűen állandóan mehetnékük van..Valószínű,hogy a csendes szomszéd nénike hiányzik neked,de nem lehet mindenki ilyen.
Ne haragudj,hogy ezt mondom,de sokan örülnének neki,ha csak ennyi probléma lenne a szomszédjukkal.Másnál sokkal durvább.Egyébként evvel semmit nem tudsz mit kezdeni,csak tűrni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!