Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » SOS! Mivel helyettesíthetném...

SOS! Mivel helyettesíthetném egy csapnál a tömítő gumigyűrűt?

Figyelt kérdés

Ma nem tudok venni, mert nincs nyitva semmi, viszont holnapig meg kellene oldani valahogy , mert eléggé szivárog a víz ,a régi gyűrű szinte teljesen elrohadt(bocs, de nem jut most eszembe más szó erre :)

Köszönöm a válaszokat!

2010. jan. 17. 07:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hol laksz, de az összes Praktiker, Bricostore, Baumax, Bauhaus, Obi nyitva van.
2010. jan. 17. 09:13
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Vastagabb befőttes gumi?
2010. jan. 17. 09:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Teflon szalag nincs otthon? Azt már próbáltam. Ha nincs otthon, esetleg szigszalag? Kóc?

A szomszéd sem tud kisegíteni?

2010. jan. 17. 14:28
 4/8 A kérdező kommentje:

A kóc sajnos nem szigetelte eléggé, de a befőttes gumi jó ötlet!! Elmenni nem tudok sajnos, mert az egyik hozzátartozómat nem tudom egyedül hagyni, mert beteg, itt a közelben meg semmi ilyesmi nincs.

Köszönöm mindenkinek !!

2010. jan. 17. 15:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Próbál meg esetleg vastagabb műanyag flakonból kivágni akkora gyűrűt. Mondjuk mosogatószeresből vagy samponosból.

(első)

2010. jan. 17. 16:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Pedig emlékszem gyerekkoromba még nem volt teflonszalag, meg ilyenek, hogy a szomszéd szerelte nálunk a vizet, meg a gázt is és kóccal tekerte be az illesztéseket és zsírral bekente, úgy csavarta össze a csöveket. Talán ha vastagabban tekered rá.

Én is "szereltem" már itthon vizvezetéket, eléggé rá kell szorítani, hogy ne csöpögjön, ha ráadod a nyomást.

2010. jan. 17. 17:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt az egy csapot zárd el holnapig, ne csak magát a csapot, hanem a mellette a falon lévő, hozzátartozó főcsapot is (amit szereléskor is elzárnak). Akkor nem fog csöpögni, holnap meg vehetsz rá tömítést.
2010. jan. 17. 23:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Sajnos a dolog tárgytalanná vált, nem tudtam vele semmit sem csinálni, mivel sajnos a főcsap azon része, ahol el lehetne zárni elrozsdásodott és letört, így aztán nem tudtam elzárni a vizet és így szerelni sem....ma már tudok venni mindent, amire szűkségem lesz :)
2010. jan. 18. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!