SOS! Mivel helyettesíthetném egy csapnál a tömítő gumigyűrűt?
Ma nem tudok venni, mert nincs nyitva semmi, viszont holnapig meg kellene oldani valahogy , mert eléggé szivárog a víz ,a régi gyűrű szinte teljesen elrohadt(bocs, de nem jut most eszembe más szó erre :)
Köszönöm a válaszokat!
Teflon szalag nincs otthon? Azt már próbáltam. Ha nincs otthon, esetleg szigszalag? Kóc?
A szomszéd sem tud kisegíteni?
A kóc sajnos nem szigetelte eléggé, de a befőttes gumi jó ötlet!! Elmenni nem tudok sajnos, mert az egyik hozzátartozómat nem tudom egyedül hagyni, mert beteg, itt a közelben meg semmi ilyesmi nincs.
Köszönöm mindenkinek !!
Próbál meg esetleg vastagabb műanyag flakonból kivágni akkora gyűrűt. Mondjuk mosogatószeresből vagy samponosból.
(első)
Pedig emlékszem gyerekkoromba még nem volt teflonszalag, meg ilyenek, hogy a szomszéd szerelte nálunk a vizet, meg a gázt is és kóccal tekerte be az illesztéseket és zsírral bekente, úgy csavarta össze a csöveket. Talán ha vastagabban tekered rá.
Én is "szereltem" már itthon vizvezetéket, eléggé rá kell szorítani, hogy ne csöpögjön, ha ráadod a nyomást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!