Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a szüleimet?

Hogyan vegyem rá a szüleimet?

Figyelt kérdés

A házba 3 hálószoba van,egymás mellette vannak,mind a 3ba nyílik egy szoba a folyosóról,és a szobák között is ajtók vannak.. Tehát a 2szélsőn kettő ajtó,a középsőn pedig 3..

A helyzet pedig az hogy egyik szélső szoba a szüleimé,a másik a fiú tesómé, a középső pedig az enyém..A tesóm és az én szobám között nincs ajtó az ajtófélfán tehét konkrétan egybenyílik. A padláson van az ajtó ami ide illene,de a szüleim valamiért nem akarják felrakni.. Talán 12-13 éves korom körül említettem nekik utoljára hogy örülnék ha felraknánk de aztmondták le kellene festeni meg stb,és akkkor már a többi ajtót is mert nagyon elütne egymástól..én már akkor is felajánlottam hogy ha kell én lefestem az összeset,de valamiért nem akarják,viszont nekem már jó lenne a "saját szoba" .

Miket mondhatnék nekik hogy rávegyem őket arra,h rakjuk fel az ajtót?

16/l

2014. aug. 29. 18:14
 1/1 anonim ***** válasza:
78%

Mond meg, hogy 16 éves vagy és már elég kínosnak érzed, hogy semmilyen módon nem vagy elszeparálva a tesódtól. Ajánld fel, hogy egy hétvégén közösen hozzátok le a padlásról, és akkor segítesz rendbe hozni.

Az hogy elüt a többitől, megoldható azzal az egyszerű mozzanattal, hogy bezárjátok kulcsra, leveszitek a kilincset és elé toltok egy szekrényt.

2014. aug. 29. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!