Hogy vegyem rá a szüleimet h kapjak egy (új) telefont?
Először is , a pénzem megvan rá , 12 vagyok , a régi tök sz.ar : tiszta karc , picike , nincs wifije , szóval semmi nincs rajta.
Szval , hogy enyhítsem meg őket??
Szia!
Sajnálom de ...ha megvan a PÉNZED rá és KIZÁRÓLAG te rendelkezel felette, a szüleid kinyilatkoztatták hogy arra használod amire "akarod"..akkor vedd meg a készüléket.
Ha a leírtak közűl nem minden igaz akkor bizony el kell fogadnod a szüleid szabályait.
Én 24 vagyok és most kaptam meg a férjemtől az első okos telefonom ajándékba! :)
De ez én vagyok...nem volt rá szükségem...igazából most sincs,de örülök neki. :)
De ha a pénzed meg van rá akkor nem értem hogy a szüleid miért ellenzik.Elvégre a Te pénzed...arra költöd amire akarod.
Azt mondják , hogy nem való ez még nekem , meg minek. laptopom meg gépem sincs (saját) , pedig a tesómnak van , de én akkorse vehetek , kaphatok. igazából anyu a nehéz eset , de azért apu sem könnyü , de nem erőszakoskodok , azt szoktam mondani h 8.-ba majdkérek vagyis veszek egyet , de arra is azt ondják h minek.
egyébkénk köszi a válaszokat :)
Remélem azért sikerül rávenni a szüleid.
Ha már zsebpénzt adnak akkor arra kellene költsd amire szeretnéd.Ha telefon kell telefonra.Ha foci cipőre akkor arra.
Más különben semmi értelme,hogy pénzt adnak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!