Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Van valami ötletetek arra,...

Van valami ötletetek arra, hogyan nyissunk ki/törjünk fel egy szobaajtót?

Figyelt kérdés
Tipikus nagy kulcsos szobaajtó ez, az előző lakók bazárták és elhayták a kulcsot. Nem használjuk ezt az ajtót, ezért nem érdekelt eddig, most viszont ki kéne nyitni, de a lakatos nagyon drága. Nincs rá valami hasonló módszer, mint az autók feltöréséhez?
2014. aug. 17. 21:54
 1/8 vurugya béla válasza:
A mi kulcsos szobaajtainknak mind van egy szám a kulcsán. Szerintem 1-99 lehet a számozás, valahonnan egy ilyen kulcskészletet lehetne szerezni...lehet, hogy a lakatos is ezt tenné?
2014. aug. 17. 22:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Első körben próbáljátok meg a többi ajtó kulcsát. Sokszor ugyanaz nyitja. De ha nem, akkor érdemes a többi számot is kipróbálni, ahogy előttem írták.

Ha nem értetek a lakatosmunkához és profi besurranók sem vagytok, akkor a lehetséges módszerek után többe kerül a javítási költség, mint a lakatos munkadíja.

2014. aug. 18. 11:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Van olyan nagykulcsos zár, aminél 1000 variáció van, de szobánál tényleg a 100-as variáció a valószínű.

Keress meg egy-két kulcsmásolót, aki árul ilyen kulcsokat. Szerintem lesz, aki ad kölcsön egy teljes sorozatot, persze amíg elviszed, leteszed az árát. Utána kifizeted a megfelelő kulcs árát, plusz még kettőnek az árát a kölcsönzésért, a többi lóvét meg visszakapod.

(De ha van otthon egy másik zár, akkor szétszeded, és megnézed, hogy kell két görbe szöggel kinyitni.)

2014. aug. 20. 08:59
 4/8 anonim válasza:
Én simán lefényképeztem mobillal, a kulcsmásoló meg azonnal akasztotta le a tökéleteset a falról.
2014. aug. 26. 17:51
 5/8 anonim ***** válasza:
A dolog lényege pont az, hogy nem tud mit lefényképezni, mert be van zárva az ajtó, és nincs kulcs.
2014. aug. 27. 16:04
 6/8 anonim válasza:
A ZÁRAT fényképeztem le mobillal, értelemszerűen, nem a nemlétező kulcsot, Józsikám :)
2014. aug. 27. 18:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudod felfogni, hogy a zárat nem tudja lefényképezni, mert be van zárva az ajtó? Akkor tudja lefényképezni, ha kinyitja az ajtót, és a zárat kiszereli az ajtóból. A kiszerelés csak az ajtó - jelenleg nem látszódó - éle felől lehetséges, oldalról nem. Most csak a kilincset és a takarólemezt (címert) látja, amik nem a zár részei, hanem kompatibilisek bármilyen hasonló elvű zárral.
2014. aug. 27. 19:12
 8/8 anonim válasza:
Igen, te szerencsétlen! Oldalról kell lefényképezni, ott, ahol bedugod a kulcsot. A nagykulcsos szobaajtó 99,999999999%-ban egyenkulccsal működik, garantálom neked, hogy az első kulcsmásoló csukott szemmel odaadja a megfelelőt, és ne hülyítsd szerencsétlen kérdezőt ostobaságokkal!
2014. aug. 27. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!