Milyen engedélyek és feltételek (gondolok személyzetre) szükségesek, hogy egy egészségtudatos és a diétázóknak is megfelelő éttermet nyissunk?
pl. gondolom kell egy bolt vezető... könyvelő kell?
vagy ezt a bolt vezető (aki egyben a tulajdonos is, rendezheti??)Úgy dolgozhat ott valaki, hogy pl. nagyon jól főz meg süt, de nincs ilyen végzettsége? Persze be lenne jelentve, de ehhez nem kell az, hogy olyan végzettsége legyen?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem, mindenkinek kell szakvégzettség. Főleg egy ilyen konyhán. Diatetikust kell felvenned, különben mit sem ér.
A másik nem nem kell könyvelő, ha szeretsz bírságokat fizetni. És gondolom évi 10 millió alatt lesz az éves mérleged. Ugyanis 10 millió feletti mérlegnél már csak mérlegképes könyvelő írhatja alá a mérleget. Anélkül el se fogadja a NAV. Persze kézenfekvő, hogy tudod mi a mréleg.
Egy könyvelő pontosan megmondja miért kell fizetni, és milyen engedélyek kellenek. Nélküle, akár pár millás bírságot pikk-pakk beszedhetsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!