(Saunier Duval) gázcirkóhoz kell szénmonoxid érzékelő vagy nem?
Figyelt kérdés
2014. júl. 29. 16:25
1/6 Shai-Hulud válasza:
Semmilyen gázkészülékhez nem KELL.
De bármilyen is van, AJÁNLOTT.
Normál esetben, ha jó a készülék, megfelelő a szellőzés, akkor nem áramlik vissza a szénmonoxid.
De ha valami probléma adódik, és mégis visszaáramlik, akkor az az 5-6 ezer forintos érzékelő életet menthet.
Szóval nem kötelező.
Élni sem az. :-)
(Nekem kettő is van, egy a kazán mellett közvetlenül, a másik az előtérben. Szerintem ennyit megér a családom biztonsága.)
2/6 anonim válasza:
Attól függ...Ha zárt égésű,akkor nem kell mert kintről szívja a levegőt és oda is fújja.Nincs kapcsolatban a belső térrel.
3/6 A kérdező kommentje:
ajánlott=kell:) ez nem volt kérdés, csak hogy ehhez a típusú gázkészülékhez is kell/ajánlott-e. De akkor szerzünk egyet. Hol érdemes megvenni és milyet ajánlotok? Elemes, vagy hálózati a jobb?
2014. júl. 30. 09:35
4/6 Alonzo Mosely válasza:
Ezt érdemes elolvasni mielőtt vásárolsz:
Szaküzletben vásárolj, ne Tesco/Kika stb.-ben, és érdemes a drágább készüléket venni, mert az jobb. A Honeywell készülékeket tartják a legmegbízhatóbbnak.
5/6 A kérdező kommentje:
Azt néztem ki én is, még nézelődök neten hol van jó áron a Honeywell. Akkor az elemes jobb mint a hálózati? Úgy láttam ez is elemes. köszönöm
2014. júl. 30. 14:13
6/6 salipe3 válasza:
Üdv mindenkinek! Meg csak most lattam a kerdest de masnak még hasznos lehet.... Nah az említett gázcírkóban beépített Honeywell szénmonoxid érzékelő van, igy igazából felesleges... De persze ha valaki azt mondja jobb kettő, es úgy érzi biztosnak akkor ugyis megveszi.... :) udv....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!