1 minden ablakot, ajtót kinyíttani és elhagyni a lakást
2 keresni valakit aki megnézi a bojlert
2014. jún. 2. 21:52
2/15 anonim válasza:
Csak egy tipp, nem akarok nagy hülyeséget írni, mert nem tudom hogy néz ki egy ilyen érzékelő, de én riasztóval jártam így, hogy úgy üvöltött, hogy be se volt riasztva, és kiderült, hogy az akkumulátor merült éppen.
2014. jún. 2. 21:53
3/15 anonim válasza:
Nem az elem merült le?
El kell olvasni, melyik jelzés mit jelent. Ugyanis azt is sípolással jelzi, ha műszaki baj van a készülékkel.
Persze minden ablakot nyiss ki, mindenkit terelj friss levegőre és ott olvasgass.
2014. jún. 2. 21:54
4/15 anonim válasza:
Ablakot,ajtót kinyitni és kifelé a házból!Ha rosszul vagy/tok mentő
2014. jún. 2. 21:54
5/15 anonim válasza:
Na meg persze ne feledkezzetek meg a gázbojler kikapcsolásáról sem. Ha gyűjtőkéményes lakásban laktok (több bojler van egy kéményre rákötve), akkor sajnos ez nem biztos, hogy elég a további vészhelyzet elhárítására, mert nem is biztos, hogy a ti bojleretekkel van a gond.
2014. jún. 2. 21:58
6/15 anonim válasza:
A gázbojler mellett egészen tökéletesnek kell lennie a léghuzatnak és nem árt, ha nyitva van (csak résnyire) az ajtó és ablak. Ha magas a páratartalom a helyiségben, akkor a bojlerba vízgőzzel telített levegő jut, ami rontja a gáz égésének hatásfokát és keletkezhet szén-monoxid.
2014. jún. 2. 22:00
7/15 A kérdező kommentje:
én úgy tudom,hogy nincs más ezen a kéményen
A riasztó már vagy 2 hete jelez h merül,de ez nem olyan volt,hanem rendes riasztás.Kinyitottam mindent .kit lehet ilyenkor hivni_???
2014. jún. 2. 22:02
8/15 anonim válasza:
Ha két hete jelez h merül, akkor meg is van a magyarázat... egy ilyen életmentő készülékben hogyhogy nem cseréltetek azóta elemet? Most meg itt az ijedség, de több mint valószínű, hogy a lemerüléssel kapcsolatos.
Elolvastad már a használati utasítást?
2014. jún. 2. 22:06
9/15 A kérdező kommentje:
Épp vizet forraltam,a párom pedig zuhanyzott ,a fürdőszoba a konyhából nyilik. A páratartalom miatt lehetett akkor ? pár hónapja volt a bojler,cirkó ,minden átnézve 1 hete meg a kémény de most nagyon ideges vagyok :(
2014. jún. 2. 22:07
10/15 anonim válasza:
Hát ha biztos vagy benne, hogy nem a lemerüléssel van baj (de ha így hagytad 2 hétig szenvedni, akár rossz mérés is lehet a baja), akkor hívd ki a tűzoltókat, de vigyázz, mert a vakriasztást kifizettetik. Nem fognak egy elemcsere miatt kivonulni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!