Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » SOS Mit kell tenni ha megszóla...

SOS Mit kell tenni ha megszólal a szénmonoxid érzékelő?

Figyelt kérdés

Most riasztott először,fűtés már nincs bekapcsolva,a kéményesek 1 hete mindent rendben találtak.

Gázbojlert használunk. Az ablakban is sípol az érzékelő,lehet,hogy az a rossz?

2014. jún. 2. 21:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Igen elolvastam és máskor is volt már,hogy elkezdett merülni,nagyon hamar kb egy hét után már pityeg,hogy merül az elem . De azt más hanggal jelzi.

Igen tudom ki kellett már volna cserélni ez az én hibám . De viszonylag nyugodt voltam mivel minden készülék ellenőrzés alatt van pár havonta . na hozok egy elemet és utána írok mi volt . Szerintem nem egy csúcsminőségű készülék,de azt hittem eddig a célnak megfelel

2014. jún. 2. 22:11
 12/15 A kérdező kommentje:
És kint az az ablakban meg a gangon is riaszt ,szerintem igazatok van és az elem a gond,de mindjárt kiderül
2014. jún. 2. 22:12
 13/15 anonim ***** válasza:
93%
dobd ki ezt az elemes szart és vegyél egy hálózati áramról működőt és nem lesz többet gondod az elemmel és nyugodtabb leszel
2014. jún. 2. 22:39
 14/15 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek tenyleg az elemmel volt gond.igen halozatosat fogok venni.
2014. jún. 3. 06:44
 15/15 Bereczk Jénos ***** válasza:

Én a gyerekeim már elsős korukban megtanítottam begyújtani!!! Hogyan

kezeli az a kérdést, aki nem ért hozzá és MAGA is FÉL? Meg kell tanulni

FŰTENI, ha nem akar arra a sorsra jutni, mint sokan mások!!!!!!!

Nem írom le ezredszer, névvel és van ahol telefonszámmal írtam, ha érdekli

hívhat!!!!!!!!

nov. 28. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!