Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Pók utcai vagy Füredi úti...

Pók utcai vagy Füredi úti lakótelep? (Budapest)

Figyelt kérdés

Most költözök Pestre, egyetem. Szerintetek melyikre menjek? Fontos lenne a közlekedés, tehát ne kelljen órákat buszozni a belvárosba. Közbiztonság is szempont, meg hogy azért legyen valami élet a környéken. Egy 10. emeleti lakás ára mindkét helyen kb. azonos. Ja meg azt hallottam, hogy a Füredin ilyen dán házak vannak, ami jobb.

Szerintetek?

#utca #lakótelep #füredi utca
2014. júl. 22. 18:08
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
A Pók utca környéke nagyon kellemes, én azt választanám.
2014. júl. 22. 19:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Persze környék szempontjából egyértelmű, de nincs egy kicsit messze?
2014. júl. 22. 20:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem vészes a közlekedés, ott a HÉV és a busz az Árpád hídhoz.
2014. júl. 22. 20:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Pók utca neve Római lakótelep és Budapest legszebb, legélhetőbb lakótelepe.
2014. júl. 23. 00:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia, egyik sem rossz. A Pók utcánál attól függ, milyen messze van a lakás HÉV-től, esti/éjszakai közlekedés elég ritkás, de valóban az egyik legjobb lakótelep.

Füredi út sem gáz, de kevésbé jó. Ha választani kellene, Pók utca, lehetőleg a 4 emeletesek.

(Mindig azt kell nézni, hol kiknek osztottak lakást anno, mindent elmond a környékről).

2014. júl. 24. 01:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Pók utca: van buszjárata (106-os), a Szentendrei úton is jár másik kettő (134, 34), valamint van éjszakai buszjárat is. Ha elkészül az esztergomi vasútvonal új pályája, azzal is ár lehet jönni majd Újpest-Városkaputól, kiépített megállói lesznek (Volánbuszok, BKK, 3-as metró van a Városkapunál).
2014. júl. 24. 15:43
 7/9 A kérdező kommentje:
Kösz! Egyébként a Füredin nincsenek cigányok? (Pók utcain nincs, azt tudom)
2014. júl. 25. 10:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A Füredin vannak, de nem túl sokan. A Pók utcain lakott a kezdet kezdetén pl. pénzügyminiszter is, eleve luxus lakótelepnek épült. Ma is nagyon megnézik, kit engednek be oda. Ugyanez működik a régebbi kertvárosokban is, vagy pl. a Dunakanyarban. Az eladó és a vevő is ezt követi.
2014. júl. 25. 11:43
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Pók utcai lakótelepet ajánlom!
2015. febr. 11. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!