Melyik Budapest legjobb lakótelepe? Többi lent)
III. kerület, Római parti lakótelep (Pók utca), de igen drága..
Olcsóbb IV. ker, Káposztásmegyer.
Én Újpest Központban lakom, meg vagyok vele elégedve.
IX. József Attila ltp, XIV. Kerepesi úti, XIII. Tahi utca ezek téglaházak főleg de lakótelep és viszonylag drágák a lakások így jó a lakóközösség. Mindháromnak vannak metró közeli részei, mégis szellős zöldövezet.
Panelből nézd meg, hogy ugyanott mennyi egy eladó lakás és kb. megkapod a kérdésedre a választ. Ha az egyik lakótelepen 13 millió egy átlagos 2 szobás, a másikon ugyanaz 6 millió akkor sejtheted melyiken laknak kulturáltabb emberek.
Kedves kérdező, utolsó vagyok.
Akkor jó nagy ívben kerüld el Havannát! (am én se vagyok cigány)
Lágymányosi lakótelep. nagyon zöld, nagyon nyugis, de mégis talán a legközelebb van a belvároshoz.
a szomszédaim aranyos idős, kulturált emberek, vagy egyetemisták, de nem zajos fajtából.
imádok itt élni, egy rosszarcú vagy csöves sincs. boltok, mozi, piac a közelben, és a közlekedés is hibátlan.
ha nagyon szereted a nyugit és a forgalommentes utcákat, akkor próbálkozhatsz külkerülettel is, de onnan meg egy élet, mire bejutsz a városba. laktam kijjebb is, de gyűlöltem. kiszámoltam, h a 20 év alatt mennyi időm ment el utazgatással. iszonyat sok.
amúgy az Urbanista blogon a szavazás a József A. lakcsit hozta ki a legjobbnak. tényleg nem tűnik rossznak, csak nagyon zárt környék, igaz a metró egy köpésre van, de én ott olyan nyomasztóan éreztem magam, mikor vezetni tanultam és róttuk a köröket :)
Budabu.zi vagyok, talán ezért is :D a Pók utcairól csak jókat hallottam, de az is eléggé kiesik.
panel majdnem minden kerületben van, még a Rózsadombon is, akármilyen hihetetlen. panelbúza is vagyok, szóval ha egyszer bejön az élet, tuti ott veszek lakást :D engem is kiráz a hideg a polgári házaktól/lakásoktól, illetve a kertes házat sem érzem olyan kihagyhatatlannak. :)
ja, jut eszembe: Gazdagrét! na, az elég fullos környék, a kecók sem rosszak, és a közlekedés is tűrhető, viszont elég drágák a boltok, és akármi mást (mozi, színház, szaküzlet) szeretnél, utaznod kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!