Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Melyik Budapest legjobb...

Melyik Budapest legjobb lakótelepe? Többi lent)

Figyelt kérdés
Azért érdekelne, mert fél v 1 év múlva szeretnék albérletbe költözni Budapestre. Már most nézegetem a kiadó albérleteket. Vidéken nőttem, fel, de most külföldön dolgozom. Ha haza jövök akkor oda szeretnék költözni. És azért lakótelepen keresek, mert egyedülálló vok, ezért ugye a családi ház kilőve, a polgári lakásoktól meg egyenesen viszolygok, utálom ha csak látok 1-et is. Szeretnék tapasztalatokat olvasni. Mindenképpen tégla és panellakások érdekelne. A kerület nagyon fontos, mindenképpen cigány mentes övezetre gondolok. Hol van ilyen Budapesten, hol keressek?? Köszönöm. :)

2012. dec. 18. 15:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem poénnak szánta, a Szomszédok Gazdagréten játszódik, ami egy eléggé jó hely :) Minden van ott, ami csak kell, és semmi olyan nincs, ami nem kell. :P
2013. okt. 3. 01:27
 12/12 anonim ***** válasza:
38%
14.KER pillangó park
2015. ápr. 4. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!