Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Fürdőszobába tükörre milyen...

Fürdőszobába tükörre milyen díszeket (matrica, stb) lehet rakni?

Figyelt kérdés

Lehetőleg vízhatására vagy párára ne jöjjön le.

És mennyiért tudnék venni ilyeneket?

2010. jan. 8. 13:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az olyan "vidéki fürdőszobás" hatású. (magyarul gagyi). bocsi az őszinteségért. Nem is divat.. Miért akarod felmatricázni a tükröt?
2010. jan. 8. 13:26
 2/13 anonim ***** válasza:
Nálunk saját készítésű üvegmatrica van kint. Lehet kapni üvegmatrica festéket, fóliára festesz, megszárad, lehúzod, és felragasztod. Nem jön le (nálunk már vagy 3 éve vannak ugyanazok.)
2010. jan. 8. 13:26
 3/13 anonim válasza:

Szerintem is nagyon aranyos a saját készítésű üvegmatrica!

Kedves első,elég prűd és rideg lehet a te fürdőd ha nem szeretsz díszítgetni.Bocsi a véleményért.

2010. jan. 8. 13:29
 4/13 anonim ***** válasza:
üvegfesték, üvegmatrica, ahogy elöttem szépen leírták:P
2010. jan. 8. 13:30
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
1. vagyok. Hát, prűdnek nem mondanám magam. :) De hogy a fürdőszobai tükrömet és bútoromat nem matricáznám fel, az tuti. Falusi fürdőszobákban szoktam ilyet látni. (és ez most nem lenézés, csak megjegyzés).
2010. jan. 8. 13:31
 6/13 anonim válasza:
Hát akkor tudod mit kedves 88%-os,én egy hatalmas falusi vagyok mert a gyerekeimnek engedem,hogy díszítgessék a fürdőt,a konyhaablakot,stb.
2010. jan. 8. 13:44
 7/13 anonim ***** válasza:
Egy ismerősöm a tükrére üveggyöngyöket ragasztott, 2 oldalú ragasztóval!Nagyon jól mutat, és nem esik le!
2010. jan. 8. 14:07
 8/13 anonim ***** válasza:

szia! hobbykellék boltban is kapsz fürdőbe való felragasztható matricákat akár tükörre, akár csempére.

láttam már tengeri kagyló, delfin, csiga meg egyéb mintákat is.

2010. jan. 8. 14:27
 9/13 A kérdező kommentje:

Én nem szekrényre meg bútorra akarok ragasztani hanem tükörre, ismétlem annak a parasztozónak hogy TÜKÖRRE!!! Meg max csempére.

Köszi szépen a válaszokat!

2010. jan. 8. 16:25
 10/13 anonim ***** válasza:

Vannak direkt üvegre tehető dekormatricák, amik nem is igazi matricák, mert nem ragasztósak, hanem maga a nylon tapad az üveghez. Praktikusak, mert ha megunod, egyetlen másodperc alatt nyom nélkül el tudod tüntetni, sőt el is teheted, és később újra felhasználhatod.

Készíthetsz üvegmatricát is, rengetegféle sablont letölthetsz az internetről is, vannak girlandszerű minták, amik a tükör sarkán nagyon szépek. Vagy készíthetsz egy-egy kagylót, halacskát is a négy sarokba. Rengetegféle minta van, nem mindegyik gyerekes, van, amelyik inkább rusztikus.

2010. jan. 8. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!