Fürdőszobába tükörre milyen díszeket (matrica, stb) lehet rakni?
Lehetőleg vízhatására vagy párára ne jöjjön le.
És mennyiért tudnék venni ilyeneket?
Szerintem is nagyon aranyos a saját készítésű üvegmatrica!
Kedves első,elég prűd és rideg lehet a te fürdőd ha nem szeretsz díszítgetni.Bocsi a véleményért.
szia! hobbykellék boltban is kapsz fürdőbe való felragasztható matricákat akár tükörre, akár csempére.
láttam már tengeri kagyló, delfin, csiga meg egyéb mintákat is.
Én nem szekrényre meg bútorra akarok ragasztani hanem tükörre, ismétlem annak a parasztozónak hogy TÜKÖRRE!!! Meg max csempére.
Köszi szépen a válaszokat!
Vannak direkt üvegre tehető dekormatricák, amik nem is igazi matricák, mert nem ragasztósak, hanem maga a nylon tapad az üveghez. Praktikusak, mert ha megunod, egyetlen másodperc alatt nyom nélkül el tudod tüntetni, sőt el is teheted, és később újra felhasználhatod.
Készíthetsz üvegmatricát is, rengetegféle sablont letölthetsz az internetről is, vannak girlandszerű minták, amik a tükör sarkán nagyon szépek. Vagy készíthetsz egy-egy kagylót, halacskát is a négy sarokba. Rengetegféle minta van, nem mindegyik gyerekes, van, amelyik inkább rusztikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!