Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kandallósok! Nektek bejött a...

Kandallósok! Nektek bejött a fabrikett?

Figyelt kérdés
Ma voltam a tűzépen,ahol megláttam,hogy van brikketjük és hirtelen felindulásból vettem 10 kg-ot.hazaérve begyújtottam vele\ahogy olvastam fele mennyiséggel mint fával\mikor parázs lett megint megraktam és fele olyan meleget adott és fele annyi ideig égett mint a tűzifa.Bükk fűrészporból volt préselve de nagyon törékenynek találtam,kis erőfeszítéssel szét lehet törni.minden brikett ilyen vagy csak ennek sz@r a minősége?viszont nagyon könnyen begyulladt.
2010. jan. 8. 00:31
 1/3 anonim ***** válasza:
A miénk is könnyen törik,bár nem tudom,hogy milyen fából van.Mi mindig ezt használjuk begyújtáshoz...de csak azért mert így gyorsabb.De azért az akácfánál jobb nincs...szerintem.
2010. jan. 8. 10:05
 2/3 anonim ***** válasza:
72%
Én kazánban próbáltam ki a brikettet. NEm próbáltam széttörni. Kb ugyan olyan meleget adott csak mint a fa, viszont jóval drágább.
2010. jan. 8. 11:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Én maradok a fánál,én is akácot szoktam venni viszont begyújtani tényleg nagyon könnyű a brikettel ezután is azzal fogok ennyi haszna volt :) én sokkal többet vártam a brikkettől a neten való olvasás után szerintem a fa közelébe sem ér.
2010. jan. 8. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!