Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kikötötték az áramot, hogyan...

Kikötötték az áramot, hogyan láthatom el akkor a házam árammal?

Figyelt kérdés
Napelem + akku+ inverter, mennyi a legolcsóbb szett ami elvisz egy tévét meg egy hűtőt télen is?
2014. júl. 11. 18:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jóval olcsóbb visszakapcsoltatni az áramot.
2014. júl. 11. 19:05
 2/8 anonim ***** válasza:
44%
megcsapolod a fővezetéket!! ;) (y)
2014. júl. 11. 19:11
 3/8 anonim ***** válasza:
64%

amugy lehet h tényleg jobblenne visszakapcsoltatni, van erre több lehetöség is :

olyasvalakinek a nevére kell ujbekötést csináltatni aki be van jelentve oda abba a házba de nem sáros a dédásznál tehát nincs adósága a legjob ha nem is volt még soha villany a nevén, akkor csak a szerelöt kell kifizetni hogy visszakösse, meg ha a vezetéket elvitték vagy leadtátok vasba akkor azt kellmegvenni de pl. az órát akkor fizeti a dédász, vagy elöre föltöltös villanyórát lehet kérni , de az elég hosszadalmas a legjobb másnak a nevére visszaköttetni....

2014. júl. 11. 19:16
 4/8 A kérdező kommentje:

De az előre fizetős villanyóra 30 ezer Ft ha nem védendő a fogyasztó + szerelési díj + tartozás + óraszekrény stb.

Ezért gondoltam arra hogy ennyi pénzből akár valami napelemes rendszert is vehetnék. Mert a tévén és a hűtőn kívül nincs más fogyasztónk, se porszívó, se mosógép se semmi.

2014. júl. 12. 11:00
 5/8 anonim ***** válasza:
A napelemek másfél milliónál kezdődnek.
2014. júl. 12. 12:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha ennyi pénzből olyan napelemek lennének akkor már minden házon ott figyelnének!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-)))))))))) Ha mégis találsz jelezd itt ,nekem is kellene jó pár db. Pedig nincs kikötve az órám.

2014. júl. 12. 20:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Utánanéztem, mert jó lenne legalább egy napkollektor, a tető is alkalmas rá, csak nagyon sokba kerül.
2014. júl. 12. 21:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Szélerőmű. Híres ember lennél :D
2014. júl. 13. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!