Két szobás földszinti panel a városban (kisváros), vagy két szobás falusi parasztház, nagy udvarral, kerttel 10 percre a várostól? Két gyerekkel (5 éves és 2 hónapos. ) Mindkettő lakás felújított.
mindkettőnek van előnye is,hátránya is,
-az hogy itt most egyes válaszolók melyiket választanák,az lényegtelen,mert ebben csak ti dönthettek,
Laktam panelban, de sok vita volt a szomszédokkal. Kisgyerekkel nem jó. Le kell kísérgetnek a játszótérre, ha levegőre akarod vinni. Esős időben csak ablakot nyithatsz, de nem tudsz vele sétálni sem.
Kertes házban kiteheted az udvarra, te pedig csinálhatod a dolgodat.
Nekünk és a gyerekeknek is sokkal jobb, amióta kertes házban lakunk.
2 gyerekre nem ártana ám minimum 3, de inkább 4 szoba (háló, gyerekszobák és nappali)....
De ha ez a választék, akkor parasztház - nyugodtabb környezet, és talán bővíthető is, hogy ne egy hálóban nyomorogjatok 4-en...
Nem tudnék földszinti panelben élni.
27 évig éltem panelban, elég is volt. Pedig nekem nem voltak köcsög szomszédaim.
Most 10 percre lakunk a várostól egy kis faluban két gyerekkel (most 2 ás 6 évesek), két kutyával és egy macskával és imádjuk. Soha nem költöznék vissza panelbe.
Dolog van, az biztos. De ha semmi sincs elhanyagolva, akkor nem nagy meló a karbantartás.
A panelben nem teheted meg, hogy hopp fel a törölköző, gyerekek akár csupaszon is: be a medencébe. Aztán a homokozóba, majd vissza a medencébe. Apa meg majd kipucolja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!