Szerintetek ez megvalósitható lenne? Többi lennt.
Figyelt kérdés
Tehát a dédszüleim falusi parasztházát már régebben eladták, és úgy tudom nem lakja a tulajdonosa, aki megvette és nem bírom nézni ahogy a ház üresen áll és szeretném megvenni, majd később odaköltözni és gazdálkodni. Csak hát ugye az a bibi hogy már soksok éve a dédszülők halála után el lett adva és nemtom h mitszolnának ha bejelenteném egy családi rendezvényen? Pillanatnyilag nem tudnám megvenni, de bízok abban hogy majd a család többi tagja segít nekem egí kis pénzösszeggel! Köszi a válaszokat.2012. júl. 16. 10:25
1/6 anonim válasza:
Szerintem érdeklődd meg előbb, hogy a jelenlegi tulajdonosok egyáltalán hajlandóak lennének-e eladni. Lehet, hogy ők is a gyereküknek, unokájuknak, dédunokájuknak tartogatják.
2/6 anonim válasza:
Ezt úgy gondolod, hogy a család többi tagja majd ajándékoz neked pénz, vagy tulajdonostársak lennének?
Van fogalmad, gyakorlatod a mezőgazdaság terén?
3/6 A kérdező kommentje:
Kedves 2. hozzászoló! Persze hogy van fogalmam a mezőgazdaság terén, mert mint már mondtam a dédszüleim és a nagyszüleim is földművesek voltak és sokat tanultam tőlük. ÉS kedves 1. hozzászóló, nem ugy néz ki hogy a fiának, unokájának tartogatná, mert évente 1-2szer jön csak a házba és akkor is csak füvet nyirni.Egyébként ez a tulaj csak vmi ismerőse a másiknak mert aki megvette, már meghalt.
2012. júl. 16. 16:06
4/6 A kérdező kommentje:
valaki választ irjon!!! tanácsokat kérnék köszi
2012. júl. 16. 21:41
5/6 anonim válasza:
Azt tanácsolom, hogy legközelebb a megvalósíthatót hosszú í-vel, a lent szót pedig egy n-nel írd! :)
Bocs az offért.
Egyébként pedig miért ne vehetnéd meg? Nyugodtan állj elő az ötleteddel a család előtt, legfeljebb nem fognak támogatni benne, és nem adnak pénzt. Vagy ha nem akarod ilyen nyíltan előadni nekik, akkor először csak 1-1 rokontól kérdezd meg, hogy mit szólna hozzá.
6/6 A kérdező kommentje:
ok köszi :)
2012. júl. 18. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!