Milyen laminált padlót ajánlotok venni? Szivacs alá? Ez jó amit én néztem? Lennt info
A kopásállóságát nézd. A 7 mm-s általában 31-es, ami tűrhető, de egy idő után látszik majd minden karcolás. Inkább 8 mm-eseket kellene venni és 32 es kopásállóságút, az biztos jó lesz, de az nem is ilyen olcsó, annak kb. 200-től indul az ára.
A szivacs alá egy egyszerű habszivacs is elég, attól függ a vastagsága,hogy van-e padlófűtés, vagy nincs.
Ha van, akkor csak a legvékonyabbat szabad alá tenni, ha lehetséges, ha nincs, akkor lehet vastagabbat is.
Párazáró fóli a is kell alá, mert bár apróbetűs rész, de nem garanciális a padló, ha nincs ez a fólia alatta.
A párazáró fóliából, mivel duplán hajtják 1 m2-el többet kell venni,mint a laminált padlóra kiszámolt mennyiség, a habszivacsból lehet felfelé kerekíteni.
Remélem tudtam segíteni, ilyen boltban dolgoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!