Mennyibe kerül egy 50m2-es téglalakás fűtése télen, ha 21-22 fok van a lakásban? A gázfogyasztás érdekel.
Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 18:06
2/6 anonim válasza:
Az előző válaszoló az egész télre írta ? :D
Ilyen albérletben laktunk, és meleg vízfogyasztással fizettünk 10 e Ft-okat, igaz hétvégére hazajártunk.
Konvektor volt, és átmenő vízmelegítő.
3/6 anonim válasza:
mi 30 ezret is kifizettünk ugyanilyen típusú lakásban, úgy hogy egyetlen szobát fűtöttünk, semmi mást...
szerintem abban az albérletben átalánydíjas volt agáz...
4/6 anonim válasza:
2. vagyok.
3. emeleten laktunk, körbe mindenki fűtött, alattunk és felettünk is.
1,5 szobás volt, nagyszobában őrlángon égett, a kicsiben talán 1-2 fokozaton. Máshol nem fűtöttünk, mert a nyitott ajtókon ment annyi meleg. A fürdőszobát kifűtött a zuhanyzáskor keletkező hő.
5/6 anonim válasza:
Második!
És azt a 10 ezret hány napra gondoltad?
Ja, hogy körbefűtenek!
6/6 anonim válasza:
ja, hát igen, úgy könnyű. nekem van ismerősöm, aki szintén köbe van fűtve, ő egyáltalánn be se kapcsolja a konvektort. kis zsidó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!