Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Eláztattam a szomszédot, mit...

Eláztattam a szomszédot, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Eláztattam az alattam lakókat, a mosógép kilökte a kádból a csövet, és a padlóra ment a víz, mikor centrifugázott. Szólt is a szomszéd, h válik a tapéta, meg minden, mondtam neki, hogy sajnálom, ne haragudjon, aztán elment. Van biztosításunk. Egyszer már minket is eláztattak fentről, úszott a lakás, a tapéta is tiszta víz volt, de kiszáradt, és sehol se látszik meg. A szüleim azt mondták, hogy várni kell vele, míg kiszárad, addig a biztosító se tud csinálni semmit, csak utána méri fel, h mekkora kár keletkezett. Amúgy nagyon szégyellem, nagyon rosszul érzem most magam emiatt. :(
2010. jan. 6. 18:00
 1/9 A kérdező kommentje:
Más is járt már így? :(
2010. jan. 6. 18:04
 2/9 anonim válasza:
mi már jártunk így,de nem ázott át a szomszédnak...csak a mi lakásunk ázott:S nekünk is kilökte a mosógép a csövet:S de sztem csak várnod kell,és majd kiderül mi lesz
2010. jan. 6. 18:14
 3/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy későn vettük észre, és a lakásunkban szinte hömpölygött a víz. :( Mondta a szomszéd, hogy válik a tapéta, aztán elment. :S Lehet látta, hogy tiszta ideg vagyok, meg takarítottunk ezerrel, az összes törölközőt kidobáltuk a járólapra, plédet, stb.
2010. jan. 6. 18:18
 4/9 anonim ***** válasza:
nagypapámat is eláztatta a felette lakó szomszéd.viszont ő felajánlotta és megcsinálta az okozott kárt.rendes volt.
2010. jan. 6. 18:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Azt én is megtudom oldani, hogy az okozott kárt, pl leváló tapéta kijavítom, vagy azt a részt újratapétáztatom. De azóta se jött vissza. Mondjuk anno mi se kerestük meg a fölöttünk lakót, csak akkor, mikor megtörtént a beázás, h észrevette-e.
2010. jan. 6. 18:31
 6/9 anonim ***** válasza:
szerintem tegyél egy próbálkozást,hogy szeretnétek jóvá tenni a dolgot :O) ,így legalább nem néz majd rossz szemmel rátok és nem ti lesztek a legszemetebbek a házban (bocs a kifejezésért)
2010. jan. 6. 18:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Holnap lemegyek, csak olyan gyomoridegem van, hogy még meg kell nyugodnom.
2010. jan. 6. 18:36
 8/9 A kérdező kommentje:
Probléma megoldva, köszönöm a válaszokat. Meg lett beszélve. :)
2010. jan. 6. 19:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Gyere fölém lakni.Engem mikor eláztatott a szomszéd,lejött megnézte,meghúzta a vállát és azt mondta fizet a biztosító.A küszöb magasságáig állt a szennyes forróvíz.Három napig nem lehetett a villanykapcsolókhoz nyúlni mert rázott.
2010. jan. 8. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!