Panelban lakók! Hogy bírjátok nyáron?
Figyelt kérdés
Jó, lehet klíma, de az drága, meg egészségtelen, meg nem lehet mellette szellőztetni, mert kimegy a hideg stb.2014. jún. 9. 15:59
1/4 anonim válasza:
Én többször fürdök majdnem hideg vízben és éjszaka nyitva hagyom a szobám ablakát. Meg hát ventilátor. Kitartás, még jóformán el sem kezdődött a nyár! ;) :D
2/4 anonim válasza:
Én hála istennek csak hétfő estétől péntek reggelig vagyok panelba zárva, de így is borzasztó.
Ha a hétvégéket és a szabadságomat is ott kéne töltenem, megfőnék.
3/4 anonim válasza:
Jól, mióta le van szigetelve a ház, és van redőny.
4/4 anonim válasza:
mi a 6-on lakunk, K-NY tájolású, ráadásul a nappali, háló Ny-ra néz. Egész nap lenn van a redőny, csak este szürkületkor húzzuk fel, éjjel nyitva vannak az ablakok. Egész kellemes idő van így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!