Mit kaptál karácsonyra, és mit csinálsz még ma?
Szia!
Nálunk sincs közös vacsora, sőt, ajándékozás sem. Régen, mikor még kicsik voltunk a bátyámmal, mindig volt ajándék a fa alatt. Mostanra ez a szokás teljesen abbamaradt. Ők tv-znek, én netezek, és a szerelmemre gondolok, akit holnap látni fogok! :)
mi a párommal nem szoktuk ajándékozni egymást. nem szeretnék résztvenni ebben a fogyasszunk vásároljunk fogyasszunk játékban. enélkül is csodás az ünnep. vacsora előtt közösen feldíszítjük a fát (saját kezűleg készített díszek) megfőzünk, majd este 5-6 körül megvacsorázunk. ja, sütöttem is :D
most párom tévézik, én hímezni fogok, és még gondoltam benézek ide,hátha valakinek sürgős kérdése lenne amiben tudok segíteni. :)
Én kaptam egy laptopot,Samsung S5230-at,Napfogyatkozást(könyv,Alkonyat 3.rész)Parfümöket,sálat,csokit.
De hozzáteszem,hogy ez a szülinapi ajándékommal együtt van,mert hnap lesz a szülinapom és mindig együtt kapom a dolgokat..:)
Nálunk sincs külön vacsora.Csak együtt ebédelünk,utána nappaliba beszélgetünk,filmezünk...
páromtol egy szép óra,szülőktől,rokonoktol normális palacsintasütő,ruhaállvány,termosz,ruhák,édesség
de ami meghatott,az öcsémtől egy wcpapirtarto tekercsből készitett angyalkás szalvétagyürü...8 éves...
kell ennél több?
vacsi meg ugy általában minden nagyszülőknél volt,kb 25en voltunk,sok is volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!