Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit kaptál karácsonyra, és...

Mit kaptál karácsonyra, és mit csinálsz még ma?

Figyelt kérdés
Mert nem az ajándék a fontos tudom, hanem a béke elsősorban, még is úgy érzem, nem kaptam sok mindent, de sok ismerősöm nagy dolgokat! Pedig tudom, erre panaszkodnom se kéne, de mégis olyan furcsa érzésem van! Másik, mi itthon ülünk, ettünk, de nincs vacsora külön meg ilyenek. Ez normális?
2009. dec. 24. 18:01
 1/9 A kérdező kommentje:
Másik nálunk nincs is ajándékozás este, mivel már megkaptam a pulcsit hamarabb! :S:(
2009. dec. 24. 18:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sincs szenteste nagy vacsora.,mert ez a nap nem az evés-ivásról szól.Este megajándékozzuk egymást valamilyen aprósággal.Nem írigylem azokat,akik sok pén zt költenek az ajándékokra,mert nem ez a legfontosabb ezen a napon.Az csak felesleges rongyrázás.
2009. dec. 24. 18:09
 3/9 anonim válasza:
100%
én se kaptam hiper szuper cuccokat miközbe 2 jobarátom százezres értékbe de nem érzem magam furcsán emiatt mert megvan mindenem és év közbe is megkapom a dolgokat amik szükségesek:)
2009. dec. 24. 18:41
 4/9 anonim válasza:

Szia!

Nálunk sincs közös vacsora, sőt, ajándékozás sem. Régen, mikor még kicsik voltunk a bátyámmal, mindig volt ajándék a fa alatt. Mostanra ez a szokás teljesen abbamaradt. Ők tv-znek, én netezek, és a szerelmemre gondolok, akit holnap látni fogok! :)

2009. dec. 24. 19:17
 5/9 anonim ***** válasza:

mi a párommal nem szoktuk ajándékozni egymást. nem szeretnék résztvenni ebben a fogyasszunk vásároljunk fogyasszunk játékban. enélkül is csodás az ünnep. vacsora előtt közösen feldíszítjük a fát (saját kezűleg készített díszek) megfőzünk, majd este 5-6 körül megvacsorázunk. ja, sütöttem is :D

most párom tévézik, én hímezni fogok, és még gondoltam benézek ide,hátha valakinek sürgős kérdése lenne amiben tudok segíteni. :)

2009. dec. 24. 19:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Kedvesek vagytok! Mi is csak Tv-zünk, az ajándékozás elmarad sajnos, és most én gépezek! Igazából amikor kiírtam a kérdést, szerintem az a Karácsonyi hangulat bolyongott bennem amit mindenkinél látok(ajándékozás,családivacsi,stb..) :) Kellemes Ünnepeket!
2009. dec. 24. 19:54
 7/9 anonim válasza:

Én kaptam egy laptopot,Samsung S5230-at,Napfogyatkozást(könyv,Alkonyat 3.rész)Parfümöket,sálat,csokit.

De hozzáteszem,hogy ez a szülinapi ajándékommal együtt van,mert hnap lesz a szülinapom és mindig együtt kapom a dolgokat..:)

Nálunk sincs külön vacsora.Csak együtt ebédelünk,utána nappaliba beszélgetünk,filmezünk...

2009. dec. 24. 20:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én az egyik legszebb ajándékot kaptam a barátom azt mondta nekem ,hogy "szeretlek" eddig sose mondta:)és engem 26év alatt még senki nem szeretett igy,mint ő:))))
2009. dec. 26. 02:42
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

páromtol egy szép óra,szülőktől,rokonoktol normális palacsintasütő,ruhaállvány,termosz,ruhák,édesség

de ami meghatott,az öcsémtől egy wcpapirtarto tekercsből készitett angyalkás szalvétagyürü...8 éves...

kell ennél több?

vacsi meg ugy általában minden nagyszülőknél volt,kb 25en voltunk,sok is volt...

2009. dec. 26. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!