Mivel lehet bizonyítani, hogy enyém a garázs, ha nincs helyrajzi szám?
Örököltem lakással együtt egy garázst, építési meg használatba vételi engedélyt találtam eddig csak hozzá, társasházhoz tartozik, viszont aki eddig bérelte nem hajlandó kiköltözni. Békés módon sajnos nem sikerült megoldani a dolgot, mindenki azt mondja, hogy egyszerűen hajítsam ki őt onnan vagyis a dolgait(egy ügyvéd barátom is ezt tartottat legegyszerűbb megoldásnak), de ha rám hívja a rendőröket közbe mivel lehet bizonyítani, hogy az enyém vagy milyen papír kell?
Vagy hogyan lehet kirakni onnan, esetleg behajtani az elmaradt albérleti díjat(de elég megszabadulni tőle)?
Hónapok óta próbáltam vele megegyezni nem sikerült.
Sajnos a kilakoltatás 10 perces időszaka alatt kétlem, hogy bármi papír előkerülne...
Ellenben, ha ő bérelte a garázst, azon a szerződésen kell lenni adatoknak!!
Ha neki sincs szerződése, ugyan mire hivatkozik?? - Menjen semmi bizonyítéka!
Köszönöm a válaszokat.
Ő semmivel nem tudja bizonyítani semmivel, hogy használhatja, épp ezért akarom kitenni egyszerűen, csak ha rám hívja a rendőröket, hogy betörtem vagy valami okkal akkor legyen elfogadható papírom róla, mert még engem visznek el, ezért volt a kérdés mivel lehet bizonyítani, milyen papír kell hozzá? Mi az ami elég a rendőrnek. De a többi lakó is mondta, hogy tanúsítja, hogy a lakáshoz az a garázs tartozik.
Lakás mellé van bejegyezve.
Szépen fogod magad odamész és leszereled az ajtót. (el kell vinned felújítani, mert már nagyon ráfér...)
Ennyi.
Ki fog költözni még aznap. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!