Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Lehet garázsra biztosítást kötni?

Lehet garázsra biztosítást kötni?

Figyelt kérdés
Olyan garázsra gondolok, ami külön garázssoron van. Tehát nem családi házhoz, vagy társasházhoz tartozik. Nézegettem a biztosítók honlapjait, de nem találtam erre vonatkozó infót. Be fogunk majd menni 1-2 biztosító irodájába, de hátha van vki, aki rendelkezik ilyennel, tudja,h melyik biztosítót érdemes felkeresni.

2014. febr. 2. 12:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Biztosan lehet,ha a bíztositó feltételeinek megfelel

Gondolok itt a zárakra ,és a vasrácsos ajtóra .

2014. febr. 2. 12:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Biztosításoknál létezik az a fogalom, hogy melléképület más helyrajzi számon (de még az adott településen). Ezt minden gond nélkül be lehet foglalni a lakásbiztosításba - ha az van. Allianznál tudom, hogy ez működik.

Én nem tartom elképzelhetetlennek, hogy külön is lehet kötni rá, ha az ingatlan típusánál van olyan a felsorolásban, ami ráhúzható a garázsra.

2014. febr. 3. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!