Milyen anyagon nem tud felmászni az egér?
A lényeg az hogy fényes lehetőleg csúszó anyaggal legyen bevonva amit karmolással sem tudnak érdessé tenni ahhoz hogy felmásszanak. De egyébként célszerű a ládákat letakarni valami masszív ponyvával még a lyukacsos részeket betömni a tárolásra legalább, nekem az egyik hangfalamat így nyírta ki az egér.
Meg célszerű ha van rá keret beszerezni ultrahangos egérriasztót nálam, nővéremnél, barátnőmnél működik a cucc.
Van a ládákon huzat, azzal nincs baj. És ez a ws teleshopos egérriasztós cucc is van, de hogy mennyire hatásos azt nem tudom, volt már használva egy ideig de aztán félre tettük.
De megpróbálok egy 25-30cm-es emelvényt csinálni és valami olyasmi anyaggal bevonni az oldalát amit mondtál. + még bedugom azt a szerkezetet hátha segít :)
Köszi a segítséget :)
Az egér ugrani is tud ám...
Az élve megfogott egeret beletettem egy vödörbe, ami 30 cm-nél mélyebb volt, és kiugrott.
Fentről is ráugorhat, ha van ott megmászható dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!