Mi a véleményetek az ultrahangos kártevőriasztóról?
Figyelt kérdés
Szeretnék egyet venni, de nem tudom, hogy megéri-e. Mi a véleményetek róla? Tényleg elriasztja a kártevőket? Egerek ellen is jó?2012. okt. 30. 13:20
1/3 anonim válasza:
egerekről nem tudok nyilatkozni,de csótányra nekem bevált.
Nem hittem benne,de párszáz Ft-al volt több mint egy doboz raid amit kifujtam 1 hét alatt.
De bő 1 hónap alatt eltűntek,eltelt fél év,és azóta se láttam egyet sem. (rendes csodaként élem meg,már költözésen gondolkodtam)
Vaterán 1300-1500ért lehet venni,nehogy a telesopposat vagy hasonló drágát vedd
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Teleshopposat semmiképp nem akartam.
2012. okt. 30. 14:44
3/3 anonim válasza:
Riddex-esem van,ránéztem,vaterán 1100 és 1300 az ára épp.
Ha bogár ellen kell,én ajánlom.
Egérrel szerencsére nincs tapasztalatom,harmadikon még nem találkoztam velük (igy passz hogy maguktól se jönnek vagy az ultrahangos ketyere miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!