Benneteket nem dühít, hogy bevásárláskor a "gazdaságos" hipermarketben rendszeresen túlszámláznak?
Rendszeresen előfordult már, hogy egy terméknek a kasszánál derült ki, hogy nem is annyi az ára, mint amennyit kiírtak, hanem jóval több. Vagy pl az engedményes, "sárga címkés" termékeknél a másik vonalkódot húzzák le. Legutóbb például az akciós piros paprika helyett a jóval drágább sárgát ütötték be.
Vásárlás után mindig első dolgom áttanulmányozni a blokkot és 10 esetből 8-szor mehetek a vevőszolgálathoz reklamálni. Jó, tudom, ezek nem nagy összegek, de szerintem ez is számít és igazából a tény dühít leginkább, hogy megint át lettem verve.
De már kezdek annyira belefáradni a dologba, hogy ha tényleg annyira jelentéktelen az összeg, mondjuk 100Ft alatti, akkor inkább hagyon a fenébe.
Az az érdekes, hogy mindig úgy "tévesztik" el az árakat, hogy én járjak rosszabbul. Ez mért van? Véletlen és tényleg ennyire "birkák" a pénztárosok? Vagy esetleg munkáltatói utasításban ki van nekik adva, hogy minél többet csaljanak? Én ennél az áruháznál, már ezen sem lepődnék meg, amennyi "jót" lehet róla hallani.
16:00, teljesen igazad van, de az szerintem egy más kérdés.
Én is láttam már, pl a polcon fölbontott és félig üres üdítős üveget, üres csokipapírt, meg pl mobiltelefont is szépen a dobozába becsomagolva. A boboz egyik fele fel volt tépve. Belekukkantottam. A töltő, papírok benne voltak, de érdekes módon a telefon sehol...
Az meg szinte mindennapos, hogy egyesek mikor meggondolják magukat egy termék megvásárlásával kapcsolatban, miket képesek a mélyhűtőbe beledobálni.
Meglehet nézni ezt a nyilvános listát,hogy a "tesóka" :D hány alkalommal szerepel rajta,és mekkora bírságokat kapott
No..azért ott van a többi áruház is,de a tesco igencsak toppos helyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!