Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Feldíszített lépcsőfeljárat?

Feldíszített lépcsőfeljárat?

Figyelt kérdés
Mivel lehetne így karácsony előtt a lépcsőfeljárat oszlopait feldíszíteni? Szükséegm lenne képekre is, ha tudnátok linkelni azt nagyon megköszönném, én nem találtam semmi ilyesmit.
2009. dec. 10. 16:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a lépcsőfeljárő korlátjára fenyő girlandot tekertem és piros masnikat tűztem rá. De lehetne még a girlandot gömbökkel vagy tobozzal is díszíteni. :) Tavaly pedig égősort tekertem rá.
2009. dec. 10. 16:55
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

Azt első három képre gondolok, az elsőnél pl. amit az ajtó felett látsz azt az oszlopra tekered, és akár égősort is lehet (vagy a kettőt együtt).

2009. dec. 10. 17:01
 3/5 anonim ***** válasza:

17:01-es vagyok

Itt egy olyan kép, ahogyan gondoltam, csak ez boltíven, de te teheted a korlátra, vagy az oszlopra.

[link]

2009. dec. 10. 17:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Megint én.

Ha esetleg nem tudod mit kérj a boltban, és ilyet szeretnél: girland-nak hívják :)

2009. dec. 10. 17:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket :)
2009. dec. 10. 17:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!