Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » WC tartály szerelés?

WC tartály szerelés?

Figyelt kérdés

Úgy tűnik a leeresztőszelep elromlott. Folyamatosan ereszt. Már szétszedtem, elvileg tökéletesen ráül a gumi a kivezető nyílásra (bár kicsit megkeményedett, de nincs kosz benne vagy vízkő, semmi ilyesmi, ki is pucoltam)... és csak egyik napról a másikra elkezdte, így hallom néha, hogy a semmiből elkezd tölteni a tartály, lent meg látom, hogy szép lassan folyik folyamatosan.

Mit lehet ezzel kezdeni?

Gondoltam rá, hogy nem vennék 10 ezerért egy tartályt, aminek esetleg más a felfúrása is, fúró sincs itt, semmi ilyesmi, és akkor vennék csak egy leengedő tartozékot. De ezen nincs semmi felirat, hogy ez milyen tartály akar lenni, mi a kompatibilis bele

Mi a megoldás?

tegnap 23:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Fényképezd le a tartályt és mutasd meg egy vizes boltban.

Eladók többsége ránézésre tudja milyen gumi kell bele.

Lehet az úszó is lyukas vagy vízköves.

tegnap 23:29
 2/3 anonim ***** válasza:
YouTube
tegnap 23:30
 3/3 anonim válasza:
Lehet kapni felujito keszleteket szinte minden tartalyhoz. A leirt jelenseg tipikusan az oblitoszelep tomitesenek eloregedese es/vagy vizkovesedes miatt kovetkezik be. Vedd le a tartaly fedelet, fotozd le ugy hogy latszodjon a belseje es menj el egy szerelvenyboltba, siman megmondjak a tipust es adnak hozza tomiteseket. Az oblitoszelep amugy neha eleg egyszeruen kiszedheto egy csavaro mozdulattal, ha elzarod a toltoszelep elott a csapot hogy ne toltson folyamatosan, akkor akar magaddal is viheted a boltba mintanak.
tegnap 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!