Nem kéne megkérdezni a társasházban lévő tulajdonosokat mielőtt beköltöztetnek valakit?
Mindenki annak adja el a saját lakását, akinek csak akarja, nem kell a többi lakó beleegyezése abba, hogy ki lehet/legyen az új lakó!
Az Önkormányzat is annak adja ki a lakásait, akinek akarja, nem köteles megkérdezni a társasház többi lakóját...
Én is egy budai társasházban lakom a saját tulajdonú lakásomban, amit nem kevés pénzért vettem meg!
Nagyon szép, kulturált ház, csendes belső udvarra néznek az ablakaink, a lakótársak is csendes, kulturált emberek...
Ez így volt addig, míg pár éve a lakásommal szemközti Önkormányzati lakásba be nem költöztettek egy nőt és az hozta az élettársát is.
Azóta napi rendszerességgel hallgatnunk kell a brutális kiabálást, káromkodásokat, részeg randalírozást, a pasi kb. hetente megveri a nőt...
Múltkor éjjel 3-kor (!!!) minket csöngetett fel a kaputelefonról ez a részeg vadbarom, alkoholos hangon beledadogta a telefonba, hogy elvesztette a kulcsát, engedjem be... 8-[
Természetesen ezzel az egész családomat felverte!
Mikor felbotorkált a lépcsőn, utána a lakása ajtaját kezdte rúgdosni és üvöltött a barátnőjének hogy az engedje be...
(Mikor az beengedte, utána félórát üvöltött fele és lehordta mindenféle mocskos k*-nak, r*banc-nak.)
Nem tudunk mit csinálni!!!
Mikor egy hasonló esetnél kihívtuk a rendőrséget, azok is 10 perc múlva elmentek, mit tehetnének???...
Azt már meg sem említem, hogy ezeknek a "lakóknak" van 2 kutyájuk is, akiket soha nem visznek le sétálni, amilyen elképesztő fertelmes bűz árad ki a lakásukból, abból nem nehéz kitalálni, hogy a kutyák hol végzik el a dolgukat... :-P
Azért azt megjegyzem, hogy ez a pár NEM roma, hanem fehér (magyar!), tehát az sem biztos, hogy a cigányokkal van mindenütt a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!