Pár napja költöztem el otthonról és megőrülök
egyedül. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Otthon olyan jó volt lenni... nem tudok rá mást mondani, mint hogy nagyon otthonos volt. De itt az új helyen olyan "sivár" minden, nem érződik az otthon melege :((
Ráadásul egyedül is vagyok egész nap, unatkozok.
Barátaim alig vannak, így nem tudok kiket áthívni :((
Mit csináljak?
Hogyan lesz itt is az az igazi otthonérzetem? Virágok is vannak, nagyjából szépen be van rendezve, van két rágcsálóm is... de ez nem az igazi :(
Otthon mindig ott volt anyukám, tesóm... tudtam velük beszélgetni... de itt nincs senki :(
2009. nov. 28. 09:37
1/7 anonim válasza:
Ez albérlet? Suli miatt költöztél el?
Szerintem vehetnél egy-két apróságot a lakásba, azzal az idő is telik és akkor otthonosabbnak is érezheted. Pl.: gyertyát, díszpárnát, illatmécsest, ilyenekre gondoltam.
2009. nov. 28. 09:48
2/7 A kérdező kommentje:
Nem a suli miatt költöztem el és saját lakás.
Most is ég az illatmécses... van egy csomó díszpárna is meg minden :(
2009. nov. 28. 09:57
3/7 anonim válasza:
szoknod kell. előbbutóbb megszokod h ez a te lakásod, ez a te otthonod, és majd ezis otthonos lesz. anyukádat meg ne sírd vissza, mert előbbutóbb kikell nőni anyuka szoknyája alól, mindenkire ez vár.
2009. nov. 28. 13:03
4/7 anonim válasza:
Add ki a lakást, és költözz haza! Örülj, hogy ha lesz társad, lesz hol laknod vele. Egyedül teljesen felesleges külön lakni. Én is próbáltam, aztán újra itthon kötöttem ki.:)
2009. nov. 28. 14:40
5/7 anonim válasza:
Én is sokáig egyedül laktam, mert a párommal szakítottunk és ott maradtam 23 évesen egyedül a lakásomban. Úgy hozta az élet, hogy új barátnőim lettek és sokat jártunk bulizni. Hétkoznap munka, után meg talákoztunk, valaki mindig ráért. Hétvégén buli, alvás. Kajálni hétvégén általában hazamentem, akkor találkoztam a szüleimmel is. Jó volt a szabadság, hogy soha senki nem szólt bele, hogy hova megyek, kivel, mit csinálok, ki alszik nálam, miért és meddig. Próbáld a pozitív oldalát nézni, keress új barátokat, vagy a régieket keresd fel. Hány éves vagy? Gondolom lány vagy Te is.
2009. nov. 28. 16:53
6/7 A kérdező kommentje:
22 éves lány
2009. nov. 29. 09:31
7/7 anonim válasza:
Az utolsó vagyok, a legjobb korban vagy! Most kellene élvezned az életet. Nem tudsz barátnőket felhajtani? Bulizni, csavarogni, moziba, kávézóba jánrni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!