Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kutyakakit hogy tüntetitek el...

Kutyakakit hogy tüntetitek el a cipő talpáról?

Figyelt kérdés

Rendesen letörölni ugye nem lehet a bordás talpról.

Ti mit szoktatok csinálni vele? Lemossátok, fertőtlenítitek?

2013. dec. 18. 22:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%

van egy spircnis fújom,amiben van fertőtlenítő,ezzel szoktam lefújni úgy rendesen,aztán nekiállok fogpiszkálóval...közben törölgetem,fújom, és piszkálom tovább...mindeközben végig azon jár az agyam,hogy milyen szívesen szétkenném a drága gazdin az ürüléket,aki nem volt képes felszedni!!!

Panelban lakunk,nem tudom kint hagyni a cipőt,van egy 1 éves mászós is,muszáj rendesen lecsutakolnom!

Pont ma szenvedtem vele vagy negyed órát az erkélyen...

2013. dec. 18. 22:32
 2/11 anonim válasza:
94%
először is kirakom az erkélyre nagy ijedtemben 1-2 napra,aztán csak le kell mosnom ha használni szeretném a cipőt,sikárkefével gumikesztyűvel gyorsan adok neki forró víz alatt,többnyire a csapba,igyekszem nem elhányni magam közben,aztán száradás.
2013. dec. 18. 22:33
 3/11 anonim ***** válasza:
11%
nem lépek kutyaszarba....
2013. dec. 18. 22:34
 4/11 anonim válasza:
Forró vízzel lemosom, még frissiben, így a nagyja lejön, aztán jön a gyökérkefe. Persze küzdök a hányingerrel, és szidom én is a kedves gazdit, mint az egyik előző hozzászóló. Mi is panelban lakunk, tehát rögtön takarítani kell. Nagyon haragszom az olyan gazdikra, akik nem szedik össze a produktumot, egyrészt a bosszúság miatt, mert a kicsi gyerek nem tudja még, mi az, és miért is nem jó széttaposni, másrészt (bár nekem nincs kutyám), de ezzel a rendes, kutyagumit mindig összeszedő gazdikra is rossz fényt vetnek. Harmadrészt, akkor lett volna nagy felháborodás, ha néhány éve a fiam kakis pelusának tartalmát borítottam volna a földre, mondván, ha a egyes kutyások megtehetik, én is.
2013. dec. 18. 22:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Miért a gyerekvállalás témakörbe?
2013. dec. 18. 22:42
 6/11 anonim ***** válasza:

3: Jó, és a gyereked?????

Amúgy fogpiszkáló nekem is a szokásos szentségelés közepette.

2013. dec. 18. 22:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Vízzel és gyökérkefével a kerti csapnál. Először vízzel lecsapatom a nagyját, a maradékot meg a kefével.
2013. dec. 18. 23:17
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem van egy fogkefém, amit kifejezetten takarításra használok, azzal forró víz alatt leszedem, lekapcsolt villanynál (nem vak sötétségbe, mert a túlsó szobából azért jön be fény, de így egyáltalán nincs hányingerem nekem speciel), folyékony szappant odanyomva időnként.

Ez a része annyira nem visel meg. A hazafele bűzölgő út annál inkább, de arra nincs jó megoldás, valahol törölgetni kell :\

2013. dec. 18. 23:27
 9/11 anonim ***** válasza:
5%
Ha elég lágy, kenyérrel letunkolom, a maradékot meg lenyalogatom. Ha már megszáradt, mikróban felmelegítem a cipőt, attól megint kenhetőbb lesz a cucc.
2013. dec. 19. 00:20
 10/11 A kérdező kommentje:
Azért volt a gyerekvállalásnál, mert a másfél évesem lépett bele. A cipőt meg mindennap használjuk, kirakni nem tudom.
2013. dec. 19. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!