Milyen a jó minőségű gyerek cipő?
Ez egy előző kérdésre adott válasz:
"nem az a lényeg, hogy drága, vagy márkás a cipő, hanem hogy jó minőségű legyen"
Attól is függ,hogy mekkora gyereknek lesz. Mert bizony még egy 2-3 éves gyereknél kell,hogy hajlékony legyen a talpa, hogy lépésnél "gördüljön"! Nem tudom jobban elmagyarázni!
Az meg,hogy jó minőségű szerintem is azon múlik,hogy tartja-e a bokáját, hajlik-e a talpa. Tök mindegy,hogy milyen maga a márka.
A helyzet az, hogy a pl. a Nike, az Olang, és a Saucony cipő valóban megéri az árát. A Nike nagyon kényelmes, bőr, strapabíró, és mellesleg jól is néz ki. Az Olang bakancs még akkor se ázik át, ha a nyelvét majd ellepi a víz. Kellemesen meleg, jól tart. A Saucony inkább sportcipő, de csak jót lehet mondani róla. Nem megtévesztésből mondom, tapasztaltam.
Elég sok ideig kínaiban vásároltunk "papírcipőt", többet is egy évben, mert szó szerint lefeslik az ember lábáról, kényelmetlen, itt nyom, ott nyom, átázik, stb...
Majd egyszer besétáltunk egy márkaboltba, vettünk egy kényelmes cipőt. Ez volt 3 éve. Azóta is hordom. Nem nyom, nem kopik, nem szakad széjjel. Ami pénzt arra elköltöttünk, azt ugyan úgy elköltöttük volna a kínai darabokra...
De persze az sem mindegy, hogy mekkora a gyerek, mert ha három hónap alatt kinövi, az nem frankó... És ugye itt jön képbe az anyagi dolog, de erről már nektek kell dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!