Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen vastagok kb 1 panelba...

Milyen vastagok kb 1 panelba a fal? Illetve menyire hallatszanak át a zajok?

Figyelt kérdés
2013. dec. 16. 00:51
 1/6 anonim ***** válasza:
kb 15cm és a konnektoron átjön a kibaxott öregasszony hangja ha üvöltve telefonál :D dögölne meg....
2013. dec. 16. 01:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Válaszfal 10cm

Teherhordófalak 20-30cm

Födém 30-40cm

2013. dec. 16. 05:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha panel, akkor áthallatszanak a kicsit hangosabb zajok. Ha házgyári, akkor a fürdőszobában és a WC-ben még azt is meghallod, ha a másik sóhajt egy nagyot.
2013. dec. 16. 06:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi a FSZ-n lakunk, de a felettünk lévő apókát akkor halljuk, ha épp mulatság van náluk és felöntött a garatra.

Egyébként nagyon jó arcok, mókás szomszédok.

Néha elgondolkozom, hogy ők esetleg nem-e nagyot hallok vagy ilyesmi, de sajnos arra kell gondolnom, hogy itt tényleg jó a szigetelés a panelban :D

A 2,5 éves lányom dackorszakát eddig "lenyelték". Sosem szóltak még, pedig a hisztik alatt van hangja. Igaz, hamar abbahagyja most már, de volt olyan, hogy fél órán keresztül üvöltött hajnalban, mert nem bírta eldönteni felriadás után, hogy mit is akar csinálni.

Engem alapvetően nem zavarnak a hangok. Persze, azért ne hajnali 3-kor álljon neki valaki fúrni a falba és üvöltözni meg 80-as hangerőn hallgatni a Himnuszt 0-24-ig.

Ezekért én is "harapok". De az, hogy leesik naponta 5× valami a földre.. na, bumm :)

2013. dec. 16. 12:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Én meg azt tisztán hallom amikor a felettünk lévőt kezelik, de gondolom az alattunk lévő meg azt hallja amikor én végzek kezelést.
2013. dec. 16. 16:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Attól függ..

Altalában fentről s alulról jönnek a zajok, vagy ha annál a falnak dőlök, ahol a másik lakás van, és épp kiabálnak...

A fürdő a legrosszabb, a szellőzőn át hallatszik minden..

Falak: változó..

A fürdő fala nincs 3 cm...kicsit kiakadtam, amikor polcot furtunk fel a kisszobánpban, és fürdőben esett le a csempe

2013. dec. 18. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!