Mennyi idő alatt kell kiszellőznie a gázszagnak?
Szórakozott az őrláng a konvektorunknál, úgyhogy kihívtam a szerelőt. Bácsi ki is jött tegnap, jó fej volt, gyorsan, alaposan, rutinosan dolgozott, mindig magyarázta, hogy mit csinál, aztán körbenézte, hogy szivárog-e. Semmi jelét nem találta, bár megjegyezte, hogy a csöveket sürgősen ki kell cserélni. (Régi, gumis belsejű bekötőcsövek, kenderrel a tömítésnél.)
Amíg az őrlángot javítgatta, többször próbálkozott begyújtani, akkor szivárogtatott ki egy kis gázt, azon kívül, hogy büdös, nem foglalkoztam vele. Kiszellőztettem este kétszer is, barátnőm már rég nem érzi, de én még mindig. (Ha lenne rá pénzem, elmennék venni egy gázérzékelőt.) Szappanosvíz, gyufa, stb., semmi nem mutat szivárgást, ha lelőjük az őrlángot, akkor a gázóra sem mutat fogyást. (Egy "annyira nem is régi" FÉG-konvektorról van szó.)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!