Elpancsoltam az összes meleg vizet, a párom megöl, ha hazajön! Egész nap kinn dolgozik, amikor megjön, az első dolga hogy zuhanyozzon! Mit csináljak most?
Very kind, kedves Scyhthian, bár sokan nem szeretnek itt, de már megszoktam. :-)
Monti imádlak, tudod. :-)
Valószínűleg már valamilyen módom megoldódott itt a probléma azóta, biztos hazaért a koszos úriember, reméljük életben hagyta a meleg víz pancsoló hölgyet. :-)
A kérdező hibát követett el. Nem a pancsoláskor, hanem amikor olyannal jött össze, aki ilyenért megöli...
Az enyém nem lenne dühös, kellett nekem a víz, annyi, mondjuk mire ő hazaér és eszik, addig 2-3 óra vezéreltet kapunk és lesz melegvíz... De valóban lehet tűzhelyen vizet melegíteni, gyerekkoromban egész nyáron olyan helyen laktam, ahol nem volt fürdőszoba, elég könnyen túlélhető a dolog.
"Hát, ha a pároddal szeretnél valamit, hogy ne legyen dühös, akkor csak egyet tehetsz, még az ajtóban. :-)"
Nem irigylem a párodat, kedves Andi, hogy csak akkor részesül ilyesmiben, amikor valami rosszat csináltál.
Na mi van, hazaért már a ház ura? Oszt milyen a bukéja?
Oszt a fejed megvan-e még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!