2szer fürödtem elég meleg vízben,5és fél hetes terhes vagyok! Okozhattam ezzel valami bajt? És ha igen miből veszem észre, hogy valami nem stimmel! Eléggé aggodok! (első baba) L/23
Figyelt kérdés
2012. nov. 20. 19:22
1/8 anonim válasza:
Ha nem véreztél, nem görcsöltél nagyon, akkor tutira nincs semmi gond. De mostantól fürödj kicsit hűvösebb vízbe:)
16hkm.
2/8 anonim válasza:
Hát 5 hetesen nem nagyon lehet ebből gond!
Ha nem bírsz "hideg" vízben fürödni, akkor zuhanyozz, ott eresztheted Magadra a meleget! :)
3/8 anonim válasza:
kora terhesen nem jó a túl meleg víz, mert vérbőséget okoz... ez nem éppen jó amikor a placenta kialakulóban van... ha nem görcsölsz nincs gond, de mostanában mellőzd a meleg fürdőket.
4/8 A kérdező kommentje:
hát fájdogál a pocim, de már 10napja....nem fáj nagyon csak érzem...és félek nehogy baj legyen...
2012. nov. 20. 20:35
5/8 A kérdező kommentje:
és max ilyen 5-10percet ülhettem benne...
2012. nov. 20. 20:36
6/8 anonim válasza:
Mikor mész dokihoz? Jó lenne említeni neki is.
7/8 A kérdező kommentje:
Sztem csütörtökön megyek! Ha semmi változás nem lesz, mindenképp mondom neki!
2012. nov. 20. 20:39
8/8 anonim válasza:
Ne aggódj, ha gond lenne, már jelentkezett volna vérzés, görcsölés. Ha korábban fájdogált már a hasad, akkor az nem ettől van, hanem pl. nyúlnak a szalagok.
És majd persze a dokid is megnyugtat, hozzá mindenképpen menj el azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!