Elpancsoltam az összes meleg vizet, a párom megöl, ha hazajön! Egész nap kinn dolgozik, amikor megjön, az első dolga hogy zuhanyozzon! Mit csináljak most?
aham, a kádba vízmelegítés jó megoldás lesz, ha tudod mikor ér haza kb
három vödörnyi forrásig melegített vízzel egy fürdésre valónyi meleget tudsz készíteni
de mondhatod a párodnak mikor megjön, hogy: egész délelőtt fürödtem, hogy tiszta és illatos legyek neked mikor hazaérsz, és most ilyen mocskosan akarlak, és azt tehetsz velem amit akarsz, de az tartson a boyler esti beindulásáig, mert csak akkor tudsz fürdeni :)
Az a baj, hogy nem volt áram, de közben meg három mosás lejárt? Nem reális... :)
Igazából pont neki készítettem magam, hogy amint hazaér, berántom a zuhany alá és lesz egy jó estéje :) De anélkül nem lehet, iszonyúan koszos minden nap, mire hazaér, így biztos, hogy nem kapom el az ajtóban... elég gusztustalan lenne. Hát így akkor marad az imádkozás :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!