Kedves fiatal nők / asszonyok, gyakorlati tanácsot szeretnék kérni. : ) - Vasalás?
Fiatal éveimben járó pasi vagyok, és szeretnék belerázódni ezekbe a dolgokba, de úgy alakult hogy magamnak kell kipuhatolni a praktikákat, ehhez szeretnék tanácsokat kérni:).
Tehát vasalás..
Addig addig próbálgattam, amíg végre már nem vasalok az adott ruhadarabba több élt, mint amennyi most van, viszont még így sem teljesen vagyok megelégedve vele:D.
Az lenne a kérésem, hogy minél szájba rágósabban magyarázza meg nekem valaki, hogy milyen ruhát, milyen fokon, hogyan és hogyan NE vasaljam ki.
(Tudom,hogy valszeg a világ legegyszerűbb dolga, de Én bénázok vele:D)
Mire ügyeljek még külön, és mi van akkor ha olyan "rongyos" valami, hogy lehetetlennek érzem kivasalni, viszont semmi baja a ruhának csak extrém gyűrött:/.
Illetve, ezt így közvetlen mosás után tanácsos, vagy teljesen mindegy?:D
A válaszokat előre is köszönöm!:)
Húú, nagyon köszönöm a válaszokat!:)
Máris sokat segítettetek, ilyen dolgokra Én nem is gondoltam:).
A következő mosásnál már figyelni fogok ezekre, és remélem jobban fog sikerülni:).
Más kérdés hirtelen nekem sem jutott eszembe, illetve szerintem nagy vonalakban mindenre kaptam egy jó tippet!:)
Köszönöm még egyszer!
Szép Hétvégét!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!