Fiatalok! Nektek is eszetekbe jut, amikor elmentek egy szép családi ház előtt, hogy: "Mi vajon mikor fogunk itt tartani? " vagy ilyesmi?
Sajnos pont igy van, hogy a gazdagok nemritkan a jellemhibaik miatt valnak gazdagga, kizsigerelve masokat! Nem alaptalan az elöitelet irantuk, legtöbbnek nincs meg az intelligenciaja arra hogy örulni tudjon a penzenek, es nincs meg a kepessege a szeretetteljes emberi kapcsolatokra, csaladtagjaik nemritkan egesz mas körülmények közt tengödnek. Azok akik egy haztartasban elnek az ilyennel .
Sajnos a sok penz nem jar egyutt joundulattal es esszel, hogy elni tudjon a lehetöseggel, hogy boldogga tegye önmagat es a környezetet!
Az elöiteletek igazak, 90% ban, ami a gazdagokat illeti, kedves utolsó valaszoló!!
Ennyi baromságot pár sorban, elismerésem.
Te nyilván nem vagy gazdag, ezt a szavaidból áradó irigység és rosszindulat elárulta, de értelmes sem vagy, hiszen általánosítasz, ráadásul rosszul és logikátlanul, ami a buta emberek szokása.
De azért megnevettettél, amikor azt írtad, menyire képtelenek a gazdag emberek a szeretetre meg úgy általában minden jó tulajdonságnak híján vannak véleményed szerint. Tetted mindezt undorító, lenéző, irigy, álszenteskedő és okoskodó stílusban. Te jó ember, te.
Mert aki vette a fáradtságot és szorgalmasan tanult egy kemény szakmát, hogy diplomája és jó állása legyen, az nem intelligens és kizsigerel másokat. Aki megteheti, hogy négyszobás háza van, hogy elférjen a három gyerek, meg két autója, hogy az asszony is járhasson munkába, az képtelen szeretetteljes emberi kapcsolatokra.
Gondolkodjunk már néha.
Egyébként szó sem volt nagy házról, gazdagságról, luxusvilláról. Szép családi házról volt szó.
A kérdésre válaszolva: nekem is eszembe jut, amúgy is szeretem nézegetni a szép házakat. Ha meglátok egyet amiben el tudnám képzelni az életünket én is arra gondolok, hogy egyszer remélhetőleg mi is eljutunk idáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!