Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Fiatalok! Nektek is eszetekbe...

Fiatalok! Nektek is eszetekbe jut, amikor elmentek egy szép családi ház előtt, hogy: "Mi vajon mikor fogunk itt tartani? " vagy ilyesmi?

Figyelt kérdés
2013. szept. 30. 20:05
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
36%
De. Csak utána eszembe jut, hogy a gazdag pasik egoisták, ez számomra pedig visszataszító, úgyhogy inkább éljek egy kis panelban egy jó fej társsal, mint egy nagy házban egy lelki szegény emberrel.
2013. szept. 30. 20:36
 12/28 anonim ***** válasza:

Hatalmas családi házban élek. 5 szobás, 3 fürdőszoba, hatalmas nappali, még hatalmasabb konyha, terasz..

3-an élünk itt. Én, anyám, nevelőapám.. Anyámmal mást se csinálunk csak takarítunk.. Nem vagyunk koszos emberek vagy trehányak, csak a por.. Anyám, állandóan panaszkodik, hogy milyen sok a fűtésszámla, milyen csendes a ház.. Ha felmegyek az emeletre, és nem jönnék le 2 hétig, akkor még az ősökkel sem futnék össze, olyan nagy a ház..

Isten őrizzen hogy nekem ilyen nagy házam legyen..Mint egy múzeum olyan..

Inkább legyen egy kis lakásom 2 szobás, kis konyhával, 1 zuhanyzóval, de legyen benne élet, legyen hangja..

21/L

2013. szept. 30. 20:37
 13/28 anonim válasza:
az én párom gazdag, és nem egoista egyáltalán. ne általánosíts utolsó.
2013. szept. 30. 20:38
 14/28 anonim válasza:
utolsó előtti, na.
2013. szept. 30. 20:38
 15/28 anonim válasza:
28%
Vagy csak nem veszed észre, mert ni szemed hozzá.
2013. szept. 30. 20:40
 16/28 anonim ***** válasza:

Én reálisan állok az életünkhöz. Csak egy gyereket szeretnénk, akit fel lehet nevelni egy kétszobás panelban is, vagy egy kicsi családi házban. Az utóbbira vágyunk elsősorban. Sokan meg milliókat vesznek fel hitel formájában, hogy vegyenek óriási (értsd: 3 vagy több szobás) családi házakat, miközben az anyagi helyzetük sosem tenné lehetővé.

Aki minimálbért keres, ne akarjon nagy családi házat...

2013. szept. 30. 21:02
 17/28 A kérdező kommentje:

Látom kerekedett egy kis félreértés.:) Én nem írtam ilyet,hogy nagy ház.Mindenki arra asszociálhat a "szép" alatt,amilyet szeretne.A "családi"-t írtam,de legfőképpen a kérdés-kategória miatt.Én családi házat szeretnék,de ez szuverén továbbra is a kérdés szempontjából.

Tehát ezáltal természetesen olyanra sem szerettem volna utalni,nem is tettem,hogy a sok pénz,vagy a nagy ház jelentené a boldogságot,mert ez nyilván nem így van.

Mindenkinek köszi azért,hogy írt és írjatok még!:) Az elmúlt hétvégét egy olyan helyen töltöttem,ahol nagyon sok általam szépnek ítélt házat láttam,csak ámultam,azért foglalkoztat most aktualitásában a téma,máskor csak át-átfut az agyamon,ha olyat pillantok.Köszi mégegyszer!:)

2013. szept. 30. 21:05
 18/28 anonim ***** válasza:
11%

nem, mert egy családi ház sosem készül el :) legalábbis a kertes házban élő ismerőseim mind ezt mondják.

van egy kis szerény, igényesen berendezett lakásom jó környéken, nagyon szeretünk itt élni a párommal. nem vágyom nagy fényűzésre, max egy szobával többre majd ha gyerekünk is lesz.

hálás vagyok a családomnak, h nem kell évekig hitelt nyögni vagy albérletben laknom.

anyum exének van egy hatalmas háza, ám a gyerekei már rég kirepültek, így egyedül ténfereg a 100nm-en, és várja, h mikor nyitja rá valaki az ajtót. nem irigylem.

2013. szept. 30. 21:18
 19/28 anonim ***** válasza:
Mulattat, amikor a tehetetlen emberek azzal vígasztalják magukat, hogy a gazdagok mind szerencsétlenek, boldogtalanok, egoisták stb. És nekik nem azért van lepukkant lakásuk, mert csak arra futja, hanem mert az a boldogság záloga. Hát persze... :DD
2013. szept. 30. 21:28
 20/28 anonim ***** válasza:
25 évesen szerencsére elmondhatom, hogy egy szép, nagy, kertes családi házban élek a férjemmel. Jól keresünk mindketten, nem okozott gondot megvenni. A szüleimmel is ilyen házban éltem, de volt olyan, főiskolás koromban, hogy a saját házunkat látva is elgondolkodtam, vajon nekem lesz-e ilyen házam valaha is, ha elköltözök. Lett. De régen nem tudhattam, hogy alakul az életem, és mindig is vágytam anyagi biztonságra, saját otthonra.
2013. szept. 30. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!