Kamaszok! Ti mennyi pénzt költötök egy nap, illetve egy héten tízóraira és ebédre hétköznap?
Figyelt kérdés
Leginkább azoktól kérdezném akik nem ingyen kapják a suliba az ebédet, tízórait.
Hol ebédeltek? Hol veszitek a kaját? Általában mit esztek?
2013. szept. 29. 18:08
11/13 anonim válasza:
Többnyire itthonról viszek ennivalót, de előfordul, hogy néha-néha veszek fornettit, vagy mondjuk kakaóscsigát, pogácsát. Viszont a másnapra szánt reggelimet többnyire délután elfogyasztom:P és így azt viszek, ami van itthon. A szendvicseket pl jobban szeretem. Ma is sajtos kiflit vittem piros szalámival, amit megpakoltam sok paradicsommal. Isteni volt! Meg van amikor rakok be házi sütit, vagy gyümölcsöt pl barack, alma, körte, banán, ami van itthon. Inni sose viszek kólát, vagy gyümilevet, vagy vizet. Az is szűrt víz.
12/13 anonim válasza:
Suli melletti büfében veszek kaját, valami szendvicset általában, ez max 300 forint. Szénsavmentes ásványvizet itthonról hozok, olcsóbb nagy üvegből átöntögetni kicsibe :)
Ebédelni itthon szoktam, max ha anyu nem csinált kaját, akkor rendelek pizzát.
13/13 anonim válasza:
Én is otthonról viszek kaját, egy szendvics nekem elég egész napra, plusz vizet viszek még, mert az üdítőket nem igazán szeretem. Ebédelni otthon szoktam, olyan három-fél öt között vagyok otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!