Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ismerősöm azt mondta, ha...

Ismerősöm azt mondta, ha összeköltözöm vele akkor mindenem meglesz amire csak vágyom. Szerintetek jó ötlet?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy párommal rossz körülmények között élünk és legalább így tudnám támogatni. Egyik ismerősünk is így csinálta és náluk bevált.
2013. szept. 28. 12:56
 1/9 anonim válasza:
Mi van?
2013. szept. 28. 12:58
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
Én nekem ezt eszem ágába se lenne csinálni.
2013. szept. 28. 13:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Látszik, hogy itt a hétvége, hülyegyerekek unatkoznak, pakolják itt fel a provokatívnak szánt, agyukból kipattant hülyeségeket. Unalmasak vagytok. Legyél prosti, kit érdekelsz?
2013. szept. 28. 13:00
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Hát ezt egy picikét részletezd. Te nő vagy és van egy párod? Elköltöznél valakihez, egy ismerőshöz, aki jól tartana téged? Mit kell cserébe nyújtanod? Szóval nem értem...
2013. szept. 28. 13:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Azt akarja, hogy lakjam vele. Mit nem értesz ezen? Arra gondoltam, hogy a páromat így tudnám pénzel segíteni.
2013. szept. 28. 13:04
 6/9 anonim válasza:
70%
Dugni is kéne vele cserébe? V ez annyira nem is esne nehezedre? Mik vannak manapság,összeköltöznél a szeretőddel avval az indokkal,h a párodon segits....hát nagyon nem kérnék ilyen segitségből.
2013. szept. 28. 13:07
 7/9 anonim ***** válasza:
90%
Egyre-másra jönnek ma a hülye kérdések ebben a kategóriában.
2013. szept. 28. 13:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Bár én unatkoznék egyszer ennyire... (már csak azért is, mert ennél azért kreatívabb kérdéseket találnék ki)
2013. szept. 28. 13:12
 9/9 anonim válasza:
70%
Ja, csak ha ő megad mindent, amire vágysz, neked is meg kell adnod mindent, amire ő vágyik. Vagy mégis mint gondolsz mért kéne odaköltöznöd? Fél a sötétben egyedül?
2013. szept. 28. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!