Hogy kell feltenni a gurigara a WC-papirt?
Figyelt kérdés
Tudom,h hulye kerdes, de kivul vagy belul (a fal lelol) van a letepheto resz? Te hogy szoktad feltenni?2009. okt. 28. 16:42
1/4 anonim válasza:
Belüll van a letéphető, úgy jobb.
De mióta olyan van nálunk, hogy a tekercs mögött a festett fal van csak, azóta muszáj fordítva tenni elővigyázatosságból. Mert esetleg lehet egy kis nedvesség az ujjadon és hozzáérne a falhoz.
2/4 anonim válasza:
Én is pont a napokban gondolkoztam ezen.
Kívülről van a letéphető rész! Így sokkal könnyebb hozzáférni, megfogni, letépni.
Ha valaki fordítva rakja föl, mindig megfordítom.
3/4 anonim válasza:
:-))) Nagyon jó kérdés! A férjem a fal felől, én kívülről teszem. Aztán ha a másik megy, átcseréli :-)))
4/4 A kérdező kommentje:
Nalunk is ez a helyzet mint az utolsonal. Gondoltam, itt talan valaki ssegit eldonteni, h melyikunknek lehet igaza:-D
2009. okt. 29. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!