Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nagyon meleg van a szobába...

Nagyon meleg van a szobába (31fok), mit tegyek?

Figyelt kérdés
Családi házban lakom, és pont a mi szobánk annyira meleg, már napok óta nem tudok vagy csal alig valamit aludni. Hiába csinálok huzatot úgy hogy kinyitom a szobaajtót az előtérbe (ahova nyílik az ajtó) nyitva az ablak plusz a szobába is, nem hül le a szoba. Az ablak a szobába mindig nyitva van, ha bukóra állítom vagy becsuknám akkor kb. meg lehetne fulladni, illetve még melegebb lenne. Mit javasoltok mit tegyek?

2013. aug. 7. 21:33
 1/9 anonim válasza:
Nyiss ki minden ablakot, hogy legyen egy kis légáramlás. Annyi a titka, hogy minden szobának kinyitod az ajtaját, és kinyitod az ablakokat, és mozog a levegő kicsit :D
2013. aug. 7. 21:39
 2/9 A kérdező kommentje:
Ezt megtettem, ahogy írtam, de hiába...
2013. aug. 7. 21:42
 3/9 anonim ***** válasza:

ventillátor, vizespóló, a talpadra köss vizes rongyot, igyál hideg vizet

Bár én szerintem kimennék az udvarra aludni mert ott csak 26 van :D

2013. aug. 7. 21:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha van redőny, húzd le teljesen, csak egy kicsi helyet hagyj, és nem jön be a meleg. Ventilátorral jobbra-balra mozgóra legyen beállítva teljes fokozaton. Menj el strandra. :D a kinti alvás is jó ötlet, de csak akkor, ha nem a város/falu szélén laktok ahol mindenféle állat járkál. Vagy vegyél egy sátrat. Mi 2 ezerért vettünk egyszer egy két személyeset. Nagyon jó. Vagy aludhatsz a teraszon is. Esetleg ha van, erkélyen is tudsz :D Vagy rakj fagyasztott vizes palackokat a szobába. Hogy működik e, azt nem tudom, csak így hirtelen beugrott a víz. X) Mondjuk még nem is hallottam ilyenről, csak nekem az van az akváriumba hűteni, meg régen tengerimalachoz is beraktam, persze jól "becsomagolva".
2013. aug. 7. 22:18
 5/9 anonim válasza:

Az én szobámban is 31 fok van. Semmit se tudok ellene tenni.

Éjszaka nyitott ablakkal lemegy 29-re, de délben újra 31 fok van. :/

2013. aug. 7. 22:30
 6/9 anonim válasza:
Tudom, hogy benne van a leírásban, de olyan nem létezik, hogy nem történt semmit.
2013. aug. 8. 11:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Nappal engedd le a redőnyt teljesen, vigyél be fagyasztott vizeket, ventilátor forgóra és az ajtó felé állítsd, hogy kikeverje a meleget. Éjszaka redőny fel, ablak kitárva, ajtók nyitva, hadd szellőzzön.
2013. aug. 8. 15:58
 8/9 noviermina válasza:
Használj ventillátorokat,húzd le a redőnyt,meg ilyenek..
2013. aug. 8. 17:42
 9/9 Kirola válasza:
Szelőztess
2013. aug. 19. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!