8 nm es szobába léghűsítő vagy mobil klíma kellene?
Panel lakás, 3. emelet. a hőmérő 30.8 C fokot mutat.
kicsi a szoba nagyon, és ugymond megreked a levegő, míg anyumék szobájába azért jobb a helyzet, ott kb 28-29 van de ventillátorral elviselik.
nos nálam még azzal sem lehet levinni a fokot...:/
10 éve lakunk itt, de iylen meleg még sosem volt..:/ nembírom már tényleg, napok óta 4-5 órákat alszom a meleg miatt..:/
valami olcsó megoldás kéne, ha legalább 3-4 fokot levinne elégedett lennék bőven!
néztem mobil klímákat, de 100 ezret nem adok ki érte biztos.
30-40 ezer ft a maximum amit rááldoznék...lehetne használt is nemkell feltétlen új.
igazad van, persze hogy az kellene.
de sajnos nincs rá annyi keret most..:/ hitelünk is van, stb stb...:/
használtam néztem split klímákat 30 ért láttam is, de mire beszerelik az szintén ennyi, szóval az most sok kiadás lenne..:/
tényleg csak néhány fokos csökkentést szeretnék...
szóval ez a jégakkus léghűsítő abszolult semmit sem ér?
még iylen kis lof*sznyi szobába sem?!
beszereztem egy mobil klímát végülis. nem kültéri egységes...
kicsit hangos a pici szobámba, de nem annyira vészes. 20 ezer volt. 2-3 fokos csökkenést tudok elérni, ami tök kellemessé teszi az időt odabenn. amíg működik. ha kikapcsolom utanna may fél óra és ujra felmelegszik a szoba..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!