Miért kapcsolgat ki-be a mobilklíma?
Ha van rajta hőfokszabályzó, akkor állítsd a legkisebbre.
Esetleg nézd meg, hogy nem koszos-e a szűrője.
Első körben ennyi.
Hőfokszabályzó olyan van, hogy egy digitális kijelzőn + és - gombokkal tudom állítani, a minimum amit enged, az a 17 °C, arra állítottam.
Van még egy hármas kapcsoló:
1.) Ventilátor
2.) Egy tartályban vízcseppek, gondolom párátlanító
3.) Hópehely - gondolom, ez lehet a klíma, erre van állítva.
Egy másik kapcsolón a ventilátor erősségét lehet, ez a maximumon van.
A szűrő ki lett takarítva nemrég. Az egyik legalábbis: A hátulján egy műanyag rács mögött, egy kb. A4-es lap méretű szűrő. Van máshol is?
Megint én.
Üzemelés közben vedd le azt a szűrőt amelyiken belép a levegő a készülékbe. Jó eséllyel látni fogsz egy rácsos-lemezes "izét" ami hideg.
Nézd meg, hogy valamelyik sarkán nem deres/jeges-e?
Ha a borda néhol el van hajolva, az nem baj. Csak ne az egész legyen elhajolva, mert akkor nem megy át rajta a levegő.
Még egy ötletem van:
Nézd meg, hogy az előbb említett bordák közelében nincs valahol egy hőmérséklet érzékelő? (Vékony fémes esetleg hengeres dolog)
Szóval ez nem ér hozzá a bordákhoz? Vagy valamelyik hideg felülethez? Ez is okozhatja a ki-be kapcsolgatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!