Mennyire szánalmas, hogy így próbálok spórolni?
Nem fitogtatom az erőmet 31éves nő létemre!Én csak megvédtem a kérdezőt és válaszoltam normálisan a kérdésére,err hazánk rendőrkéje tolvajnak nevez,majd még a számba is bele lépne!!Na jó h.nem hagyom!Ingyen kondizik,mert a rendöröknek az is jár,h.a gumibotot legyen erejük felemelni ha a tüntetéseken püfölni kell a magyart!!!Szabad idejében meg itt unatkozik!
Bocs,én voltam a hülye,h.felvettem a kesztyűt egy ilyen senkiházi bitang emberrel,ki ha kell halni nem mer...!
Nem rendőr, egy unatkozó 13éves hülyegyerek, be ne vegyétek ezt a rossz dumát... ha rendőr lenne nem vagánykodna a butaságával...bár...:)
Kérdező: egyáltalán nem szánalmas,legyél büszke magadra,hogy erődön felül teljesítesz! További sok sikert!
Na gratulálok!Ha nem a rózsa dombon laksz,ne is szűlj!
Te vagy itt a leg szánalmasabb,pöttyös panka vagy ki a frász vagy!
Lehet szebben tiszteségesebben fogja felnevelni a gyerekeit mint ahogyanyád téged nevelt fel!
Kérdezö: Sok gratuláció neked a kitartásodhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!