Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Laknál ikerházban? Avagy...

Laknál ikerházban? Avagy házrészben?

Figyelt kérdés

Ha abban laksz, milyen?

Én már saját otthont akarok. Most egy házrészben lakom albérlőként. Egy évre kötöttem szerződést, hogy kipróbáljam, milyen. Előnye is van, ha nem egyedül lakik valaki (kertes házat szeretnék), de nektek mik a tapasztalataitok?

2009. okt. 26. 09:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik. Ha már kertes ház, akkor csak 1 család, ne legyen ikerház. Most az van, nemtetszik.
2009. okt. 26. 09:07
 2/9 anonim válasza:
100%
Én kertes társasházban gondolkodom, ahol vannak megoszló költségek, de van egy saját háztartásom, nem vagyok egyedül, ha pl. segítségre van szükségem, lenne közel, aki segít, lenne egy kertrészem, amit én gondozhatnék. Persze egy önálló kertes lakás is jó lenne, de arra meg egy darabig előre láthatólag nem lesz pénzem, hacsak nem nyerek a lottón, de egy biztos, panelban nőttem fel, és utálom.
2009. okt. 26. 09:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A paneltól jobb,de rosszabb,mint egy saját kertesház.Lehetnek viták a társsal,változhat is a társ stb.A társasházban sok a konfliktus helyzet,főleg,ha a kert stb.nem különíthetó el.
2009. okt. 26. 09:18
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
Közös lónak túros a háta!
2009. okt. 26. 09:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én sem választanám ezt a formát. Biztos több lenne a konfliktus, mint ami még nálam belefér. Ettől még persze előfordulhatna akár ideális felállás is, de az nagyon ritka.
2009. okt. 26. 10:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Jobb szeretem, ha 1 haz van az udvaron.
2009. okt. 26. 11:06
 7/9 anonim válasza:
63%
A panelnál jobb, ha valakinek nincs pénze önálló házra, és a panel vagy közös kertes, én a közös kertest választanám. A panel rossz.
2009. okt. 26. 11:08
 8/9 anonim ***** válasza:
89%

Én nem szívesen laknék ilyen "közös" házban, csak ha valamilyen oknál fogva nem lenne más, csak rosszabb lehetőség.

Közös lónak...

2009. okt. 26. 18:00
 9/9 anonim válasza:
100%
Én láttam már olyan ikerházat, aminek külön volt választva az udvara.
2009. okt. 26. 21:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!