Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Elektromos páramentesítőt...

Elektromos páramentesítőt vennék. Megéri? Elég hatékony, jobb mint Ceresit? Mennyi az élettartama?

Figyelt kérdés
A kicsire gondolok ami nem sokkal nagyobb a ceresitnél. 300-400 ml/ nap.
2009. okt. 25. 16:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Nagyon megéri megvenni szerintem. Eddig egy télen át használtam, nem párásodtunk annyira, mint az előzőn. Volt, hogy naponta cserélni kellett a tartályt. Kb. húsz ezer forint volt, de nagyon bejött. Főleg a fürdőszobában és abban a helységben használom, ahol a ruhák száradnak. Szerencsére nem is penészedtünk.
2009. okt. 25. 17:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekünk ilyen nagy gurulós van, amit a konnektorba lehet bedugni és állítani az erősségét. Hát nem épp túl halk, de baromi sok vizet összeszed. Ezek a kis szarok nálunk semmire sem voltak jók, mi ezt a nagyot úgy 50ezer körül vettük, de tényleg jó.
2009. okt. 25. 18:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor veszek egyet.
2009. okt. 26. 16:32
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia! Te végül is vettél páramentesítőt?

Mik a saját tapasztalataid? Kicsit vagy nagyot vettél?

Laci

2010. okt. 6. 11:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom a kérdező itt van-e még, a második vagyok, nekünk van. Nálunk a hűvös idők kezdetével már megy gyakran, és literes nagyságrendben szedi a vizet, nagyon sokat, de tényleg. Igaz, így is van pára az abalkon, de képzelheted mi lenne, ha nem menne, akkor rendesen folyna mindenütt.

Van olyan, hogy pl. az előszobai földig érő ablakok full párásak, akkor beállítjuk az előszobába ott megy és szépen le is megy a pára az ablakról. Inkább csak az alján marad.

2010. okt. 6. 11:43
 6/8 anonim ***** válasza:

11:43-nak Látom neked nagy gurulós van... pontosan melyik típus? A kicsikkel amiket használtál mi volt a probléma azok megvannak még az milyen típusú volt?? Eredeti kérdező, bocs, hogy kicsit fórumként használjuk a kérdésed....

Laci

2010. okt. 6. 11:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Kicsiket ceresiteset vettünk azt hiszem, de már nem nagyon tudom, mert ez a nagy vagy két éve van, csak azt tudom, hogy a kicsikkel befürödtünk, mert oké, hogy szedik a vizet, de az a mennyiség csepp a tengerben. Beraktuk a két négyzetméteres spájzba és nem voltunk megelégedve.

A nagyról fogalmam sincs milyen, hétvégén tudom megnézni, mert házon kívül vagyok, de nem vittük túlzásba a válogatást, elmentünk, ez volt, jó áron volt, megvettük és jó. :)

2010. okt. 6. 11:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekünk egy nap alatt 5-6 litert is össze tud gyűjteni. Elég párás a házunk. Jó kis gép, én szeretem, csak a tartálya kicsi. (10liter)
2016. nov. 21. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!