Elektromos páramentesítőt vennék. Megéri? Elég hatékony, jobb mint Ceresit? Mennyi az élettartama?
Szia! Te végül is vettél páramentesítőt?
Mik a saját tapasztalataid? Kicsit vagy nagyot vettél?
Laci
Nem tudom a kérdező itt van-e még, a második vagyok, nekünk van. Nálunk a hűvös idők kezdetével már megy gyakran, és literes nagyságrendben szedi a vizet, nagyon sokat, de tényleg. Igaz, így is van pára az abalkon, de képzelheted mi lenne, ha nem menne, akkor rendesen folyna mindenütt.
Van olyan, hogy pl. az előszobai földig érő ablakok full párásak, akkor beállítjuk az előszobába ott megy és szépen le is megy a pára az ablakról. Inkább csak az alján marad.
11:43-nak Látom neked nagy gurulós van... pontosan melyik típus? A kicsikkel amiket használtál mi volt a probléma azok megvannak még az milyen típusú volt?? Eredeti kérdező, bocs, hogy kicsit fórumként használjuk a kérdésed....
Laci
Kicsiket ceresiteset vettünk azt hiszem, de már nem nagyon tudom, mert ez a nagy vagy két éve van, csak azt tudom, hogy a kicsikkel befürödtünk, mert oké, hogy szedik a vizet, de az a mennyiség csepp a tengerben. Beraktuk a két négyzetméteres spájzba és nem voltunk megelégedve.
A nagyról fogalmam sincs milyen, hétvégén tudom megnézni, mert házon kívül vagyok, de nem vittük túlzásba a válogatást, elmentünk, ez volt, jó áron volt, megvettük és jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!